De Beter Onderwijs Show

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Werkt u als manager of beleidsmaker, voor of achter de schermen, van het onderwijs? Helpt u mee om het onderwijs goed te organiseren?

Houd donderdag 10 oktober 2019 dan alvast vrij in uw agenda. Na een succesvolle eerste editie is dan alweer de tweede editie van De Beter Onderwijs Show, een dag die u niet wilt missen!

Onder de humorvolle leiding van dagvoorzitter Peter Heerschop kunt u genieten van inspirerende lezingen en waardevolle ontmoetingen met collega’s van andere onderwijsinstellingen. Uw mentale toolbox zal gevuld worden met kennis en inspiratie om de volgende dag al sterker mee van start te gaan. Zorg dus dat u erbij bent en meld u vandaag nog aan.


SPREKERS

Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Daarnaast is hij is een veel gevraagd expert op radio en televisie.

Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij is één van Nederlands meest gevraagde experts over leiderschap en verandering en helpt organisaties en individuen hun dromen om te zetten in acties.

Joost Leenders is prestatiecoach van topsporters, artiesten, managers en ondernemers. Als geen ander kent hij de keiharde wetten (van de topsport) om tot succes te komen.
Maartje Paumen is voormalig captain van het Nederlands vrouwen hockeyteam. Zij heeft samengewerkt met Joost Leenders en vele hockeyprijzen waaronder Olympisch goud in 2008 en 2012 gewonnen.PRAKTISCHE INFORMATIE

Je bent van harte welkom vanaf 10.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 11.00 uur en wordt om 16:00 uur afgesloten met een borrel.


LOCATIE

Het seminar vindt plaats in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden.

AFAS Da Vinci Theater
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden

De locatie is uitstekend bereikbaar met auto.


DEELNEMEN

De kosten per deelnemer bedragen 110,00 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief deelname seminar, alle consumpties tijdens het seminar. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via ons ticketpartner Eventbrite.


CONTACT

De Beter Onderwijs Show wordt georganiseerd voor OMIX en AFAS Software door Buro van Oranje.
Wil je meer informatie over het seminar? Neem dan contact met ons op via 055 711 3828 en/of info@burovanoranje.nl


VOORWAARDEN

Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je uitsluitend per e-mail annuleren:

- vóór 10 augustus 2019 kan dit kosteloos;
- vanaf 10 augustus 2019 ben je in alle gevallen het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Vervanging van deelnemer is altijd mogelijk, mits tijdig per e-mail aan ons doorgegeven.

Datum en tijd

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen