€ 245

De Beter Onderwijs Show

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Werkt u als manager of beleidsmaker, voor of achter de schermen, van het onderwijs? Helpt u mee om het onderwijs goed te organiseren?

Houd donderdag 8 oktober 2020 dan alvast vrij in uw agenda. Na twee succesvolle eerdere edities is dan alweer de derde editie van De Beter Onderwijs Show, een dag die u niet wilt missen!


PROGRAMMA

11.00 - 13.00 uur - BLOK 1

Jitske Kramer
Jitske weet als geen ander het vuur aan te steken in een organisatie. Met haar achtergrond als corporate antropoloog is ze altijd op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. Hoe kun je samenwerken met mensen die je leuk vindt, maar vooral ook met mensen die je niet zo leuk vindt. Ze neemt je mee in verhalen die ruimte creëren voor nieuwe manieren van kijken en handelen. Gaandeweg wordt wat vertrouwd is vreemd. En wat vreemd is vertrouwd.

Ionica Smeets
Ionica is wetenschapsjournalist, wiskundige en hoogleraar. Als hoofd van de Leidse afdeling Science Communication and Society leidt zij met veel plezier studenten op bij de gelijknamige masterspecialisatie. Met een beetje wiskunde kun je de wereld beter begrijpen. Ook spreekt ze graag over de geheimen van effectieve communicatie: hoe zorg je dat je moeilijke informatie overtuigend brengt? Wat gaat er mis als experts en algemeen publiek met elkaar communiceren?

13.00 - 14.30 uur - LUNCH

14.30 - 16.00 uur - BLOK 2

Erik Scherder
Hoogleraar Neuropsychologie én Bewegingswetenschappen Erik Scherder koppelt zijn unieke spreektalent aan een overvloed van kennis. Hoe blijven u en uw team in beweging? Erik is deskundige op het gebied van Neuropsychologie én Bewegingswetenschappen. Hij fascineert heel Nederland met zijn verhalen en lezingen tijdens uitzendingen van ‘De Wereld Draait Door’ en ‘DWDD University’. De hoogleraar kreeg in de afgelopen jaren diverse onderscheidingen en werd zelfs benoemd tot lid van de Nederlandse Sportraad.

Peter Heerschop
Al drie jaar op rij een vast gezicht voor De Beter Onderwijs Show: dagvoorzitter Peter Heerschop. Met zijn persoonlijke ervaring in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding en scherpe grappen, weet hij iedereen te boeien. Zijn humor en passie voor het onderwijs maken de dag compleet. Als man met een groot onderwijshart en sterk observatievermogen zorgt hij voor herkenning en verbinding. Tijdens zijn slotpleidooi neemt hij de rode draad van de dag nog even met u door en laat u met een glimlach op uw gezicht de zaal verlaten.

16.00 - 17.00 uur - NETWERKBORREL


PRAKTISCHE INFORMATIE

Je bent van harte welkom vanaf 10.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 11.00 uur en wordt om 16:00 uur afgesloten met een borrel.


LOCATIE

Het seminar vindt plaats in het AFAS Da Vinci Theater in Leusden.

AFAS Da Vinci Theater
Philipsstraat 9
3833 LC Leusden

De locatie is uitstekend bereikbaar met auto.


DEELNEMEN

De kosten per deelnemer bedragen 110,00 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief deelname seminar, alle consumpties tijdens het seminar. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via ons ticketpartner Eventbrite.


CONTACT

De Beter Onderwijs Show wordt georganiseerd voor OMIX en AFAS Software door Buro van Oranje.
Wil je meer informatie over het seminar? Neem dan contact met ons op via 055 711 3828 en/of info@burovanoranje.nl


VOORWAARDEN

Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je uitsluitend per e-mail annuleren:

- vóór 10 augustus 2019 kan dit kosteloos;
- vanaf 10 augustus 2019 ben je in alle gevallen het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Vervanging van deelnemer is altijd mogelijk, mits tijdig per e-mail aan ons doorgegeven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen