€ 250

De Coaching Workshop (Nederlands)

Venster Acties en details

€ 250

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Coaching Workshop

Over dit evenement

Integreer coaching** en mentoring vaardigheden in je leiderschap!

In deze vijf ochtenden word je bekend met het COACH Model® en breng je nieuwe vaardigheden direct in praktijk. Daardoor kun je aan het eind van de workshop met zelfvertrouwen coaching in zetten in je werk (discipelschap, coaching of mentoring), maar ook in je kerk en gezin!

Coaching** vaardigheden vergroten je effectiviteit in je verschillende leiderschapsrollen. Daardoor zien mensen die deze workshop volgen aanzienlijke groei in de impact van hun bediening en ervaren ze meer ontspanning in hun rollen. Coaching is geen nieuw programma voor je kerk of een extra taak in je toch al drukke agenda. Het is een manier van mensen toerusten. Het is een effectievere manier om leiding te geven.

Deze workshop is hoog interactief, direct toepasbaar en vol met vaardigheidsoefeningen.

Niet alleen de basics…

Gebaseerd op het boek, The COACH Model for Christian Leaders is deze workshop gemaakt voor mensen met en zonder ervaring in coaching vaardigheden.

Onderwerpen en vaardigheden die in deze praktische en interactieve workshop aan bod komen:

  • Actief luisteren inzetten zodat anderen zich begrepen voelen.
  • Krachtige vragen stellen om nieuwe denkwijzen te initiëren.
  • Feedback genereren om uit de verdediging te blijven.
  • Actiestappen ontwerpen die uitgevoerd zullen worden.
  • Opvolging geven om het leren en verantwoorden te versterken.

Doe mee met de Coaching Workshop voor christelijke leiders.

** Uitleg: Lees hier een artikel van Keith Webb over het verschil en overeenkomsten tussen coaching en mentoring. Binnen missiewerk zijn veel van de vaardigheden overlappend en beide zijn nodig. Deze Workshop is een vaardighedentraining die in beide toepasbaar is. Het uitgangspunt van de Coaching Workshop is om een non-directieve houding aan te nemen in de coach relatie.

Maak alvast kennis met het COACH model, door een 10 minuten filmpje van de bedenker van dit model.

Wat anderen zeggen…

“De Coaching Workshop heeft mij geholpen mijn coaching gesprekken met een goed doordachte structuur in te gaan. Hierdoor heb ik al heel wat gehad met indrukwekkende uitkomsten.”– Jonathan Pellegrom, YfC medewerker.

“De Coaching Workshop geeft directe vaardigheden voor coachingsgesprekken met studenten. Het is doorspekt met veel oefenmomenten waardoor de opgedane kennis direct omgezet wordt in praktische skills. Ik heb deze training als erg waardevol ervaren en zou hem aan iedere christen aanraden.”– Jaap Nap, voormalig StudentLife leider.

“De Coach Workshop heeft me de tools gegeven om anderen op een unieke manier te motiveren zodat ze hun het prestatievermogen naar een hoger niveau kunnen te tillen. Ik raad de Coach Workshop iedereen aan.” -Rik Maaskant, deelnemer.

In partnership with…

Details

Deze Coaching Workshop is voor een algemeen publiek. Iedereen in een leiderschapsrol of verlangen daarin te groeien is welkom om mee te doen. Deelnemers hebben voornamelijk een christelijke achtergrond. De rol van de Heilige Geest in coaching wordt erkend.

Maandag t/m vrijdag ochtend. 9:00 uur inloggen, 12:30 uiterlijk klaar. Goede pauzes, veel interactie. (tip, plan je middagen niet te vol met ander werk om te kunnen verwerken wat je aan het leren bent. De oefeningen raken je eigen leven, daar wil je wat speling voor hebben.)

Prijs: 250 euro per persoon. Vrijgesteld van BTW.

We gebruiken Zoom, zorg vooraf dat je de laatste versie heb gedownload, denk aan je geluidskwaliteit en belichting. Je ontvangt een week vooraf de materialen. Koop en lees zelf het boek The Coach Model van Keith Webb voor de beste ervaring van deze workshop.

Veelgestelde vragen

Waar ontmoeten we elkaar?

Deze Coaching Workshop is volledig online, dus je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan de donderdag van de workshop een Zoom-uitnodiging. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Zoom hebt geïnstalleerd.

Moet ik er alle 5 ochtenden zijn?

Ja, want elke dag bouwt voort op de volgende. Omdat deze Coaching Workshop online zal zijn, zullen onze trainer (s) zich aan het tijdschema houden en goede pauzes laten tussen solide interactie. Reserveer de hele morgen en het liefst je lunchpauze (om even bij te komen 😉 ).

Kan ik korting krijgen?

Investeren in je vaardigheden kan je energie en tijd kosten, maar ook een financiële investering. Je kan een verzoek bij je kerk indienen of vrienden vragen te investeren in je ontwikkeling door gebruik te maken van de voorbeeldbrief voor fondsenwerving (Engels) (Nederlands). Mocht je daarmee nog steeds voor een uitdaging staan, neem dan even contact met me op.

Wat is je restitutiebeleid?

Je kunt je inschrijving overdragen aan een andere persoon voor hetzelfde evenement, of ervoor kiezen om een ​​volgende algemene Coaching Workshop bij te wonen. Je kan kiezen voor een terugbetaling, minus 50 euro, als je meer dan 21 dagen voor het evenement annuleert. Er wordt geen restitutie verleend voor annuleringen die minder dan 21 dagen voor het evenement zijn ontvangen (deadline in dit geval maandag 7 juni 09:00 uur). Stuur ons een e-mail om een ​​terugbetaling aan te vragen of om uw registratie aan een andere persoon over te dragen.

Check www.decoachingworkshop.nl voor onder andere de algemene voorwaarden en privacy policy.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van volgende Coaching Workshop als ik deze keer niet kan?

Als je op de hoogte wilt blijven, word dan lid van mijn Mailchimp-lijst.


		Afbeelding van De Coaching Workshop (Nederlands)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen