Gratis

De collectie van Anja Swart - Transitie

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Kunstlievend lid Anja Swart toont haar collectie

Over dit evenement

Op een steenworp afstand van de Sociëteit woont kunstlievend lid Anja Swart in een hof, gesticht in de Middeleeuwen. Het contrast tussen de woning met zware houten balken en haar collectie kunstwerken is groot. Ze heeft oog voor actualiteit en de eigenzinnige positie die kunst en kunstenaars kunnen innemen. Haar aankopen omvat ook een spannende verzameling van werk van Artileden. Daarnaast volgt ze al vele jaren Tim Ayers en zijn leeftijdgenoten. Opvallend is de constante voor zeer uitgesproken werk. De kunstenaar neemt geen blad voor de mond en daar houdt de collectioneur van.

Kunstenaars: Zan van Alderwegen, Tim Ayers, Fredie Beckmans, Veronique Belot, Paul Blanca, Diana Blok, Marlo Broekmans, Jeroen Blok, Pilippa de Boer, Antoni Clave, Sien Doodeheefver, Sonja van Es, Inge van Gils, Jan Grosfeld, Jim Harris, Erik Hudson, Beppe Kessler, Anna Kodorovich, Gerda Kruimer, Londen Police, Sam Middleton, Herman Muys, Erwin Olaf, Boudewijn Payens, Gregory Plein, Jordi Prat Pons, Aert Rietbroek, Joanna Quispel, Stella Veltkamp, Loes Verbeek, David de Visser, Greet Weitenberg, Ludo Winkelman, Julia Winter, Xavier Zevaco.

De tentoonstelling is te zien van dinsdag tot en met zondag van 12 -18. Reserveren is verplicht en kan via deze link. Arti werkt met tijdslotten van een uur. De horeca is wegens Covid-19 maatregelen gesloten.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen