Gratis

Meerdere data

De Creatieve Code Online Inloopuurtje

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De Creatieve Code Online Inlooptraining

Over dit evenement

Op 7 juli introduceren we tijdens De Creatieve Code In Real Live de nieuwste lessen, kunstwerken en workshops van De Creatieve Code. Wil je alvast aan de slag met de lessen? Sluit dan aan bij ons online inloopuurtje; dat volg je gewoon vanuit huis of school. In een uurtje krijg je voldoende inspirerende lesideeën om zelf een start te maken. En je hoeft niet alleen te luisteren; je gaat ook zelf aan de slag! Meld je gelijk gratis aan om zeker te zijn van een plekje.

We hebben twee inloopuurtjes in de planning staan:

  • 9 juni 16:00 - 17:00 Hoe introduceer ik digitale kunst in mijn lessen?

In dit uur gaan we in op wat digitale kunst precies is en de verschillende manieren waarop kunstenaars samenwerken met computers om kunst te maken. We laten zien hoe je dit met je leerlingen kunt bespreken, geven een aantal lestips en er is ruimte om in gesprek te gaan.

  • 23 juni 16:00 - 17:00 Hoe leren mijn leerlingen en ik creatief programmeren?

In dit uur lichten we uit hoe je op een creatieve manier de eerste stappen in het programmeren kunt zetten. Niet alleen zie je hoe creatief denken essentieel is voor programmeren, ook laten we een aantal inspirerende voorbeelden zien van kunstenaars die werken met code, geven we een aantal lestips en is er ruimte om in gesprek te gaan.

Link: https://us02web.zoom.us/j/85913418398?pwd=blNuKy94YzlZL2tOQllyL0s4STRJQT09

Reserveer gauw je gratis ticket! Wil je op de hoogte blijven over de dag op 7 juli? Schrijf je dan in voor De Creatieve Code nieuwsbrief.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Organisator MU Hybrid Art House

Organisator van De Creatieve Code Online Inloopuurtje

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen