€ 11,52 – € 19,34

De dag dat ik Robert Long ontmoette (openbare repetitie)

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In januari wordt er in 't Zonnehuis gerepeteerd voor een prachtige ode aan Robert Long. Voordat de voorstelling op tournee door heel Nederland gaat, bieden we een unieke kans om een openbare repetitie bij te wonen in het prachtige - in De Amsterdam School stijl gebouwde - theater van Stadsherstel in Amsterdam-Noord.

'Robert Long 75 jaar’ in theaterseizoen 2018-2019: een mooi moment om zijn liedjes weer te laten horen. Robert Long zou nu de titel van singer-songwriter hebben gekregen en hij verdient die titel als geen ander! Het publiek wil meestal dat de originele songs door de ‘meester’ zelf worden gezongen, maar als die niet meer kunnen worden uitgevoerd door hem, dan zoeken we graag naar goede solisten die in staat zijn om zijn liedjes weer tot leven te brengen in een theaterconcert waarbij ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier zullen worden uitgevoerd door

MAAIKE WIDDERSHOVEN – WIL VAN DER MEER – JULIA HERFST - ROBERTO DE GROOT

De bekende en ook nog onbekende liedjes zijn prachtig gearrangeerd en zullen worden gezongen en verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen.

Wat een verrassing: kenden zij Robert Long? Hebben ze hem ooit ontmoet? Ja zij hebben ooit Robert ontmoet op een dag in hun leven en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling en ze zullen hem eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes. Ze worden daarbij muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt.

Deuren open 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
De voorstelling duurt 2 x 3 kwartier + pauze.

Foto: Kristof Rutsaert

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Zonnehuis

30 Zonneplein

1033 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen