De derde dimensie – design online met CODA ExperienceLab

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Gratis deelname | na afloop heb je de mogelijkheid jouw design tegen een kleine vergoeding door CODA te laten printen in 3D.

Over dit evenement

De derde dimensie – design online met CODA ExperienceLab

Webinar via Jitsi| vrijdag 26 februari van 14.00-15.00 uur | vanaf 10 jaar

Van creatief concept tot object met 3D printtechniek: een driedimensionaal ontwerp (tekening) wordt digitaal in dunne lagen verdeeld en vervolgens laagje voor laagje geprint. Elke 3D printer bouwt onderdelen volgens hetzelfde basisprincipe op, wel zijn er verschillen in soorten printers en de mogelijk te gebruiken materialen. Tegenwoordig kun je met heel veel materialen 3D printen: plastic, metaal, hout, chocolade(!), cement en zelfs met menselijke cellen.

Wil je meer te weten komen over 3D printen, volg dan deze webinar van CODA ExperienceLab. Hier laten wij de verschillende 3D printers in het lab zien, vertellen we over de mogelijkheden van deze hypermoderne techniek en ontdek je hoe je zelf kunt ontwerpen in 3D.

Wat heb je nodig?

- Computer of laptop (met muis) met goede internetverbinding

Wat gaan we doen?

- Introductie 3D printen

- Demonstratie 3D printers in CODA ExperienceLab

- Uitleg Sculptris + tips & tricks om een eigen 3D ontwerp te maken

TIP: Jouw design na de workshop laten printen door CODA? Dat kan! Voor € 10,- maken we de print én sturen we hem naar je op. Dit kun je online aangeven aan het einde van de workshop, we nemen dan contact met je op via een privébericht met betaallink.

Meld je hier aan voor deze activiteit om zeker te zijn van één van de tien beschikbare plekken! De bijbehorende Zoomlink ontvang je op 25 februari.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen