De Dijk

Gepresenteerd door Bostheater Ommen
ALLE LEEFTIJDEN

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Artiesten

De Dijk

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Dijk komt wegens groot succes terug naar het Bostheater Ommen op zaterdag 27 juni 2020

Over dit evenement

Bostheater Ommen presenteert: De Dijk

Dit gaat echt gebeuren! De Dijk komt wegens groot succes terug naar het Bostheater Ommen en wel op zaterdag 27 juni 2020. Wat een feestelijke eerste aankondiging voor het nieuwe Bostheater seizoen!

Let op: Vorig jaar ging het al snel met de kaarten voor De Dijk, maar dit jaar verwachten we nog meer belangstelling voor dit concert. Dus zorg ervoor dat je meteen je kaarten haalt want je weet pas wat je mist, als je achter het net vist!

Na de uitverkochte show van afgelopen jaar fluisterden ze ons al in dat ze graag terug wilden komen en we zijn blij dat ze daad bij het woord hebben gevoegd. Ze pakten het Bostheater afgelopen jaar helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’. De extra toegift in de vorm van ‘Mag het licht uit?’ gaf het concert nog meer lading, het was een avond om niet snel te vergeten!

Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen! Met het oorverdovende applaus van afgelopen seizoen nog vers in het geheugen kunnen we niet wachten tot de ‘tribune’ zich weer vult en we weer met z’n allen dansen, dansen, dansen op de Besthemerberg!

Restitutiebeleid

Alle kaartkopers hebben op 3 juni 2020 een e-mail ontvangen met informatie omtrent restitutie (kijk eventueel in je SPAM). Gedurende een periode van 30 dagen is het mogelijk om restitutie aan te vagen, dus tot en met 3 juli 2020. Hierna vervalt je recht op restitutie en gaan wij ervan uit dat we je in 2021 zien.

Update: Het heeft dus geen zin om nu nog restitutie aan te vragen. Deze worden niet meer verwerkt.


		Afbeelding van De Dijk
Delen met vrienden

Artiesten

De Dijk

Datum en tijd

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bostheater Ommen

Organisator van De Dijk

Het Bostheater Ommen is een sfeervol openluchttheater midden in het bos. Het Bostheater is geheel gerenoveerd in 2013, in de jaren daarna is er nog een toiletvoorziening aangebracht en een horecavoorziening gerealiseerd. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Bostheater Ommen, dat geheel draait op vrijwilligers. Non-profit sinds 2007.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen