De Dijk & Voorprogramma Maurice van Hoek

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Openluchttheater Lochem

Onder langs

7241 JR Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Goed nieuws voor fans van De Dijk! De legendarische rockers trekken ook in 2019 door het land voor shows in verschillende poppodia en (openlucht)theaters.
Op vrijdag 28 juni 2019 staan de mannen op het podium in het Openluchttheater in Lochem! Dikke kans dus dat klassiekers als ‘Binnen Zonder Kloppen’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Mag Het Licht Uit’, ‘Ik Kan Het Niet Alleen’ en ‘Dansen Op De Vulkaan’ deze avond voorbijkomen!

Al 36 jaar speelt De Dijk op de podia van Nederland het dak eraf. Dus dat het bij ons een feestje wordt is gegarandeerd!

Voorprogramma wordt verzorgd door Maurice van Hoek & Band.
Maurice van Hoek (25 januari 1992) ontvlucht in 2015 het conservatorium en stelt na drie maanden Amerika vast dat country zijn leven is. “Drie akkoorden en de waarheid spreken, dat moet je kunnen. Alles wat het liedje dient”, aldus van Hoek. De muzikant keert terug naar Nederland met een visie en eindelijk een reden om te doen wat hij het liefst doet: songs schrijven. Dit resulteert in 2016 in zijn debuutalbum Live Forevermore. Inmiddels speelt Maurice waar hij kan: duo-optredens, huiskamerconcerten en op de hoek van de straat, met zijn gitaar en mondharmonica. Van Radio 2 tot Voetbal Inside. En overal neemt hij de countryfolk-sound van The Eagles en James Taylor mee. Maurice van Hoek staat 14 juni op de Veranda bij Manana Manana en op 28 juni op ons podium in Lochem!

Poorten van het theater zijn vanaf 19.00 uur open.


Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Openluchttheater Lochem

Onder langs

7241 JR Lochem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen