€ 24,20

De droombaan van je leven!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 49

1703DA Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DE DROOMBAAN VAN JE LEVEN!

1: Het ultime trainingsevenement voor werkzoekende en professionals!

2: Ben je klaar met moeizame, ineffectieve solliciteren?

3: En klaar om te groeien naar jouw droombaan, salaris en tijd?

4: Sta je open voor een nieuwe aanpak om jezelf als werkzoekende krachter dan ooit in de markt te zetten?

Het ultieme 1-daagse training- en netwerkevenement voor werkzoekenden en professionals!

Meld je nu aan voor deze bootcamp op vrijdag 2 Maart!

www.multi-traject-trainingen.com

Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je de baan van je leven kunt vinden. Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. We leven in een wereld waarin de economie snel is veranderd en het zal ook niet meer terugveranderen. Ontwikkel je en verander mee, doe je dat niet zul je achterblijven...


We komen uit een oude economie, waar het voldoende was om een sollicitatiebrief te sturen om een baan te vinden. In de huidige economie werkt het anders. We worden eerst beoordeeld op de waarde die we leveren, voor we in gesprek kunnen komen.

Vandaag de dag is niemand meer zeker van een (vaste) baan. Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf omzet maakt in deze tijd?
Door een andere mindset ga je anders denken en anders doen en kun je meer bereiken. Iedereen is uniek, iedereen kan meer bereiken en voor iedereen is een ideale baan. Het resultaat kan niet zomaar worden beschreven. Dit moet je ervaren.

www.multi-traject-trainingen.com


Mindset | Strategie | Implementatie .


Referentie:

"Charlon is een bevlogen man die op een mooie en creatieve maar persoonlijke manier jou een spiegel kan voorhouden om handvatten en tools te geven; om jou weer verder te helpen naar een mooie baan of wellicht in jou zoektocht naar een zelfstandige onderneming. Charlon geeft jou net dat kleine beetje meer/zetje in jou rug waar jij eigenlijk naar op zoek bent ! Mijn advies is om een workshop en of training van Charlon Imamdi te volgen voor jou toekomst. Hierbij wens ik jou samen met Charlon fijne feestdagen en een voorspoedig 2018 toe met nieuwe kansen in het nieuwe jaar"
Succes !


Helen Langereis,

"Charlon heeft met veel energie de bezoekers van het Netwerkcafé Zaanstad Waterland duidelijk gemaakt hoe belangrijk mindsetting is. Voor vele een goede opfrisser voor het zoeken van een nieuwe werkomgeving."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Heerhugowaard

W.M. Dudokweg 49

1703DA Heerhugowaard

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen