Gratis

De effecten van digitalisering (op het werk): Jaardag CNV Overheid en Publi...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Schakel Nijkerk

10 Oranjelaan

3862 Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Digitalisering beïnvloedt ons hele leven; zowel in werk als privé. Computers, smartphones, robotisering maken ons leven veel gemakkelijker. Maar digitalisering brengt ook gevaren en risico’s met zich mee. Wil je weten wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van digitalisering? Wat voor invloed dit heeft op jou als werknemer? En waar moet je alert op moet zijn? Antwoorden op deze vragen krijg je op de Jaardag van CNV Overheid en Publieke Diensten. Het aantal plaatsen is beperkt, wacht dus niet te lang met je aanmelding!

Programma

* Inleiding door Bouke van Kleef, directeur AVK, over de invloed en gevolgen van digitalisering

* Workshops over Praktisch omgaan met digitale veiligheid, Vervagen van de grenzen tussen werk en privé, Digitale vaardigheden, Belangen op de kaart zetten en Samen sterker worden.

* Kijkje in de keuken van CNV

* Meepraten over arbeidsvoorwaarden

Workshops

* Praktisch omgaan met digitale veiligheid – Bouke van Kleef, AVK

Hoe richt je je cyberspace in, hoe richt je je beveiliging in (met wachtwoorden), hoe werken je digitale activiteiten door in je werk?

* Integratie werk en privé? – Nelleke Aantjes, trainer/adviseur CNV Academie

Blijf zelf in control en reken af met werkdruk door digitalisering, constante bereikbaarheid en de druk van sociale media

* Digivaardig in de 21e eeuwIngrid de Jong, Cubiss

Hoe mediawijs ben je? Ben je ICT-geletterd? Hoe interacteren sociale media met jouw werk? Welke vaardigheden heb je nodig om je digitaal staande te houden?

* Behartigen van belangen – Juan Schot, regiobestuurder CNV Overheid en Publieke Diensten

Parallellen tussen het werk van een bestuurder van CNV Overheid en Publieke Diensten en jouw rol als werknemer en lid van CNV. Hoe zorg je voor betere belangenbehartiging en hoe zet je collectieve belangen op de kaart?

* Samen sterker- vergroot je achterban – Paola Pistone, beleidsadviseur Vereniging CNV Connectief

Sta jij ook wel eens te popelen om je collega ervan te overtuigen dat hij lid moet worden van jouw bond, maar is de drempel te hoog om direct onze folder onder zijn neus te schuiven? Of sta je ook soms met de mond vol tanden door de vele tegenwerpingen die je collega inbrengt als je vertelt over het lidmaatschap van een vakbond? Hoog tijd voor wat handige tips en handvatten die je kunnen helpen om het gesprek lekker te laten verlopen én dicht bij jezelf te blijven! Dat is de kern van deze workshop: door dicht bij je eigen verhaal te blijven, verlaag je jouw drempel om je collega's aan te spreken en over het lidmaatschap van jouw vakbond te beginnen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Schakel Nijkerk

10 Oranjelaan

3862 Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen