De enige ECHTE community presents: ECHT Inspiratiecafé met Sjef Drummen

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

ECHT jammer! Voor dit event kan je je op dit moment niet meer opgeven. Had je er graag bij willen zijn? Geef dit dan door aan je talentmanager en kijk samen wanneer er een volgende mogelijkheid is.

De enige ECHTE community presents: ECHT Inspiratiecafé met Sjef Drummen

ECHT Inspiratiecafé met Sjef Drummen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ECHT Onderwijs Raoul van Wallenbergplein 30 2404 ND Alphen a/d Rijn Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Jij verdient een inspirerende middag! Daarom organiseren wij vanuit de enige ECHTE community preciés dat met de eerste editie van het ECHT Inspiratiecafé. Oftewel: kennis en inspiratie opdoen, ervaringen delen en je netwerk versterken. Niet alleen leerzaam, maar ook vooral ook ECHT tof. Wees welkom en bring a friend!

Het onderwerp van deze middag:

Tijdens deze eerste bijeenkomst gaan we luisteren naar een lezing van Sjef Drummen. Sjef ontwikkelde samen met zijn co-founders ‘Agora’ onderwijs. Dit oud-Griekse woord betekent "plein" en staat als vernieuwingsschool voor een radicaal andere manier om kinderen over de wereld om hen heen te laten leren. Hoe implementeer je onderwijsinnovaties zoals deze in een traditionele leeromgeving? Hermen nodigt jullie aansluitend aan de lezing uit tot stellen van vragen. Claim snel je ticket, we verwachten snel uitverkocht te zijn!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan "Werkplek in beeld" waarin Sjef over Agora vertelt en laat je alvast inspireren...