De Foute Party van Qmusic 2019

De Foute Party van Qmusic 2019

van Qmusic

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

2 Diezekade

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving

TICKETS FOUTE PARTY 2019

In 2019 is de veertiende editie van de Foute Party van Qmusic en wederom is het twee avonden achter elkaar feest. Houd vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2019 alvast vrij in je agenda.

Restitutie van aangekochte tickets is niet mogelijk. Andere ticket gerelateerde vragen kunnen worden gemaild naar defouteparty@eventbrite.nl.

ALGEMENE INFO FOUTE PARTY 2019

DATUM EN TIJD

De Foute Party vindt plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 van 20.00 tot 03.00 in de Brabanthallen van Den Bosch

MINIMUMLEEFTIJD

Voor de Foute Party geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Zorg dat je legitimatie bij je hebt, deze kan worden gevraagd.

ADRES

Het adres van de Brabanthallen is Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch

ROUTE BESCHRIJVING

Trein:
Kom je met de trein naar de Foute Party? Reis dan naar station 's-Hertogenbosch. Vanaf hier is het 19 minuten lopen naar de Brabanthallen. Voor meer informatie over het treinvervoer kan je de NS Reisplanner raadplegen.

Fiets:
Kies je toch voor de gezonde weg en pak je de benenwagen? Dat kan natuurlijk ook! Voor de exacte route kan je hiervoor Google maps raadplegen.

Auto:
De Foute Party is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan op het terrein zelf. Dit wordt aangegeven met borden. Voor de exacte route hoe je er kunt komen kun je google maps raadplegen.

GEEN BOB?

Makkelijk, gezellig en voordeling met de bus naar de Foute Party? Via partybussen.nl regel je het eenvoudig en snel. Mogelijkheid tot de aanschaf van losse bustickets, groepsboekingen en combi-tickets (bus + entree).

ROELSTOEL TOEGANKELIJK

De Foute Party is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In het midden van de zaal Fout XXL staat een podium die mensen met een rolstoel kunnen betreden.

PARKING

Op de Parkeerplaats van de Brabanthallen kun je de auto parkeren. Wij raden aan je parkeerticket vooraf te regelen zodat je zeker bent van een plek. Tickets bestellen doe je via de website van de Brabanthallen. Aan de deur zijn tickets €5,- duurder. Daarnaast is het goed te bereiken via het openbaar vervoer.

ONOFFICIËLE TICKETSALES

Als je niet op tijd een ticket heb gekocht, dan begrijpen we dat je op zoek gaat naar een ticket via andere wegen. We willen je er graag op wijzen dat het kopen van tickets via onofficiële kanalen risico’s met zich meebrengt. We raden je dan ook ten zeerste af om een ticket te kopen via een dergelijk kanaal. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het ticket legitiem is en je toegang tot het evenement verleent en willen je deze teleurstelling op wat een geweldige dag moest gaan worden, graag besparen.

HUISREGELS FOUTE PARTY 2019

Doen:

 • Legitimatie meenemen! Dit evenement hanteert een minimumleeftijd van 18 jaar.

 • Meewerken aan een veiligheidsfouillering. Dit is verplicht.

 • Let goed op je eigendommen. Berg waardevolle spullen op en pas op voor zakkenrollers.

 • Look sharp. Door op de Foute Party 2019 te zijn geef je aan Qmusic de toestemming om beeld- en geluidopnames te maken en deze te openbaren, te verspreiden en te verveelvoudigen.

 • Volg de aanwijzingen van beveiligers en personeel altijd op.

 • Wees voorzichtig! De organisatie is niet aansprakelijk bij schade of letsel, tenzij dit het directe gevolg is van nalatigheid.

 • Bij het betreden van het terrein ga je automatisch akkoord met de huisregels en algemene voorwaarden.

 • In gevallen die hier of elders in de FAQ niet vermeld staan maar waar toch discussie over ontstaat beslist de organisatie.

Niet doen:

 • Eigen drank en eten, glas, blik, plastic flesjes, spuitbussen, vuurwerk en (huis)dieren mee naar binnen nemen. Paracetamol kun je halen bij de EHBO.

 • Wapens of andere gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. Dit geldt ook voor waterpistolen en opblaasbare artikelen zoals zwembanden, strandballen etc.

 • Roken binnen is verboden. In de rookruimtes staan mederokers gezellig op je te wachten.

 • Fysiek of verbaal geweld, discriminerend of intimiderend gedrag, ongewenste intimiteiten en/of ander aanstootgevend gedrag wordt niet getolereerd.

 • Je mag geen kleding met provocerende, aanstootgevende of beledigende opdruk dragen of meenemen. Voetbalshirts zijn ook niet toegestaan. 

 • Zorg dat je outfit niemand kan verwonden.

 • Andermans spullen stelen of kwijtmaken is verboden.

 • Je kan muntjes of consumptiebonnen niet aan ons terug verkopen of bewaren voor een ander evenement.

 • Professionele audio- en video apparatuur meenemen, flyers uitdelen en/of andere promotieactiviteiten zijn verboden tenzij anders is afgesproken.

 • Selfiesticks zijn niet toegestaan.

 • Binnen = binnen en als je naar buiten wilt kun je niet meer terug.