€ 125,78 – € 251,62

De Geluksmythe, 5 geheimen voor gelukkig werken en leven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Leiden

Kanaalpark 157

Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Voor iedereen die geluk en persoonlijk leiderschap wil versterken. Weer in balans wil komen na een periode van inspanning/stress.

Over dit evenement

Wat geef je jezelf voor cijfer op werkgeluk?

Voor 1,7 miljoen Nederlanders is dat een 6 of lager. Gun jij jezelf een hoger cijfer op werkgeluk? Schrijf je dan in voor deze training.

Voor veel mensen hebben alle veranderingen en maatregelen een groot effect gehad op hun mentale welbevinden. Het verplicht thuis zijn, misschien thuis onderwijs hebben moeten verzorgen. Sociale contacten beperkt. En daarmee ook fysieke contacten. Dit heeft voor veel stress en onzekerheid gezorgd bij mensen. Nu we weer steeds meer mogen, worden deze effecten ook steeds zichtbaarder. En is er ook een behoefte aan herstel. Je weer goed voelen. Weer werken en leven vanuit passie en plezier!

De training is er voor iedereen die geluk en persoonlijk leiderschap wil versterken. Iedereen die meer balans kan gebruiken tussen inspanning en ontspanning. Persoonlijk leiderschap vergroot inzichten waardoor jij optimaal kan aansluiten bij de behoeften van collega’s, je omgeving en heel belangrijk: bij jezelf

Wat gaan we doen in deze training:

Je leert de 5 verschillende manieren (tools) om je persoonlijk leiderschap en geluk te vergroten. Daarvoor hebben we verschillende werkvormen en oefeningen. We gaan dus vooral ook praktisch aan de slag! We putten daarvoor uit de NLP, Mindfulness, systemisch werk en het lichaamswerk. Vooral de inzichten uit de Positieve Psychologie zullen je verder helpen.

Aan het eind van de dag heb jij voor jezelf helder welke waarden voor jou belangrijk zijn. Om daarmee de regie te kunnen pakken ten aanzien van jouw werk en leven. Want je bent zelf de baas over je eigen leven. En wij geloven dat je alles al in je hebt om je mooiste leven te leven!

Pema Nooten: www.thearchitectofhappiness.com

Krista Minkhorst: www.kristalhelderleiderschap.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Leiden

Kanaalpark 157

Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen