Gratis

De gezamenlijke stad - voorbeeldprojecten van IVBN-leden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Muntgebouw

Leidseweg 90

3531 BG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De verstedelijking van Nederland zet gestaag door. Steden staan voor de grote uitdaging hun beschikbare ruimte verantwoord in te vullen via een samenspel tussen vele betrokken partijen. Institutionele vastgoedbeleggers vervullen een belangrijke maatschappelijke rol in dit proces.

Op 17 september organiseert de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) in Utrecht een bijzondere middagbijeenkomst, waarin we via enkele praktijkvoorbeelden het belang en de rol van institutionele vastgoedbeleggers voor de ontwikkeling van steden willen belichten. Het is de eerste keer dat IVBN gemeenten, en in het bijzonder de G5 en de G40, op deze manier uitnodigt.

De ledenkring van IVBN zal op managementniveau aanwezig zijn en er is volop gelegenheid om kennis te maken en rechtstreeks met elkaar in gesprek te gaan. We nodigen met name de verantwoordelijke wethouder(s) en de ambtelijke top van uw gemeente van harte uit. Het historische Muntgebouw in Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station Utrecht en nabij P1 van de Jaarbeurs, vormt het decor voor deze bijeenkomst.

De definitieve datum en uitnodiging met de details van het programma volgt. We bieden u die middag een overzicht van projecten waar de leden van IVBN trots op zijn. In drie rondes van drie deelsessies lichten we verschillende projecten verder uit. U maakt een keuze over welke drie projecten u meer wilt horen. We willen u met onze projecten laten zien hoe de lange termijn betrokkenheid van het beleggen met pensioen- en verzekeringsgelden de ontwikkeling van uw stad vooruit stuwt.

We hopen u in september te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Frank van Blokland, directeur IVBN

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Muntgebouw

Leidseweg 90

3531 BG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen