Gratis

De gezamenlijke stad - voorbeeldprojecten van IVBN-leden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Muntgebouw

Leidseweg 90

3531 BG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Steden staan voor grote uitdagingen: meer middenhuurwoningen; revitalisering van winkelgebieden; nieuwbouw of renoveren van bestaande kantoren en het verduurzamen van de gebouwde omgeving: het zijn thema’s waar nieuwe gemeentebesturen mee te maken hebben. Institutionele vastgoedbeleggers denken graag met u mee.

Op 17 september, vanaf 14.15 uur, in het Muntgebouw in Utrecht, organiseert de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed, Nederland (IVBN) in Utrecht een bijzondere middagbijeenkomst. We presenteren een aantal voorbeeldprojecten, maar we besteden ook aandacht aan bovengenoemde thema’s. De ledenkring van IVBN zal op managementniveau aanwezig zijn en er is volop gelegenheid om informeel kennis te maken en rechtstreeks met elkaar in gesprek te gaan.

Vanaf 14.15 uur bent u van harte welkom voor koffie en thee. Het programma start om 15:00 met een welkomstwoord en een introductie door IVBN-voorzitter Dick van Hal.

Een interessante middag waarbij in drie ronden woningprojecten, winkelcentra (o.a. in Tilburg en Hilversum), kantoren en zorgvastgoed aan bod komen, gevolgd door discussies over middenhuur, investeren in winkelgebieden, nieuwbouw / renovatie bestaande kantoren en zorgvastgoed naar voren komen.

We hopen u in september te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Frank van Blokland

Directeur IVBN

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Muntgebouw

Leidseweg 90

3531 BG Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen