De Grote VERS Film & TV Quiz 2022

Venster Acties en details

In verkoop op 23 mei 2022 om 00:00

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LAB111

111 Arie Biemondstraat

1054 PD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Test je filmkennis in de ultieme VERS Film & TV Quiz!

Over dit evenement

Weet jij álles over film en TV? Ken jij alle obscure filmfeitjes uit je hoofd, weet jij precies welke filmmuziek bij welke film hoort en ben jij die persoon die altijd alle namen van acteurs kent? Test dan nu je kennis tijdens de enige echte VERS Film & TV Quiz!

De quiz vindt plaats op vrijdag 10 juni in LAB111 tijdens het VERS Film Awards en wordt gehost door niemand minder dan het energieke (acteurs)duo Thorn Roos de Vries en Eline van Gils, dat je onder andere kan kennen van ANNE+ .

Schrijf je in met je vrienden, familie of collega’s en vorm een team van 4 personen (in je eentje inschrijven is ook mogelijk, dan sluit je bij een team aan). Verwacht een avond vol filmfeitjes en gezelligheid, met geheime bonusrondes, hilarische filmfragmenten, bingo, muzikale intermezzo’s en dat allemaal onder het genot van een biertje. Er is beperkt plek beschikbaar, dus vol = vol!

Nog even dat ene wijntje nodig om je geheugen op te frissen? Tijdens de quiz kun je uiteraard lekkere hapjes en drankjes bestellen aan de bar. Na afloop is er de mogelijkheid om de overwinning- of het verlies - te vieren en kan er gezellig geborreld worden.

Datum: vrijdag 10 juni 2022

Locatie: LAB111

Tijd: 20:00-22:30 uur

Let op!

- Groepstickets (4 personen) kosten € 15,- (+ servicekosten) en enkele tickets kosten €5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS-lidnummer in moet vullen.

- Heb je een Cinevillepas? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw Cinevillepasnummer in moet vullen.

- Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen/reserveren van jouw ticket!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LAB111

111 Arie Biemondstraat

1054 PD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen