€ 5

De Hamvraag #4: Consumens-erger-je-niet!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je ook wel eens het voornemen gehad om alleen nog maar gezonde, biologische producten te kopen? En kies je vervolgens in de supermarkt toch voor de goedkoopste kipfilet en kun je die mars bij de kassa ook niet weerstaan? We herkennen het allemaal!

Tijdens deze vierde editie van De Hamvraag van R’damse Nieuwe onderzoeken we consumentengedrag. We zoeken antwoord op de vraag: Hoe maken we keuzes in de supermarkt en hoe kunnen we dat veranderen?

Programma

19:00 Inloop

19:30 Start programma

19:30 - 21:00 u Programma

21:00 -22:00 u Borrel

Sprekers


Charles den Hoed: heeft tot 2009 gewerkt in directiefuncties in de agrarische belangenbehartiging ( gericht op productie). Van 2011 tot en met 2018 was hij vice-voorzitter van de Stichting Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming ( gericht op dierenwelzijn). Vanaf 2019 is hij lid van de Raad van Beheer van de kwaliteitssystemen IKB-ei en IKB-kip ( gericht op voedselveiligheid).

Linda Paeez: Linda heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven, o.a. als commercieel directeur voor wereldwijd toonaangevende consumentenmerken zoals Nutricia en Miele. Tegenwoordig is ze actief als strategie consultant op het gebied van duurzame groei. Daarnaast is ze initiatiefnemer van een start-up in circulaire food retail, Vivièna Nederland. Linda is overtuigd van de verantwoordelijkheid van bedrijven om behalve winst ook een positieve bijdrage aan mens en planeet na te streven.

Garmt Dijksterhuis:
Dr. G.B. (Garmt) Dijksterhuis is psycholoog en methodoloog. (Co-)auteur van meer dan honderd publicaties in de vakgebieden sensorische en consumentenwetenschap, statistiek en psychologie. Hij heeft gewerkt bij universiteiten, onderzoeksinstituten en in de industrie, en heeft zo’n dertig jaar ervaring in uiteenlopende soorten psychologisch onderzoek. Op dit moment werkt hij als expertiseleider/senior wetenschapper bij de groep ‘Consumer Understanding’ van het onderzoeksinstituut Food and Biobased Research van de WUR (Wageningen University and Research).

Moderatie door Guus Thijssen van Guustronomie

Een kaartje kost slechts €5,- en het eerste drankje is van ons!

Hapje eten?

Wil je van te voren een hapje eten? dat kan! Jack Bean staat tussen 18.00 - 19.30 uur klaar met een lekkere plantaardige burrito met side salad voor €10. Reserveer je plek voor het diner via tickets en betaal ter plekke (met PIN). Als je reserveert rekent Jack Bean op je want om voedselverspilling te voorkomen zijn er precies genoeg maaltijden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen