€ 11

De Hilarische en Interactieve Theatershow RAAK! LIVE in Rosmalen 5.04.2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kentering

54 Dorpsstraat

5241 ED Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Hilarische en interactieve Theatershow RAAK! door Vincent Houdijk & Bart de Rijk ism de Orthense Harmonie LIVE op 5 april 2020 - 14:30

Over dit evenement

VANAF 2020 ZAL DE INTERACTIEVE VOORSTELLING RAAK! DE WERELD VAN DE BLAASMUZIEK IN VERVOERING GAAN BRENGEN. EEN MIDDAG- OF AVONDVULLENDE SHOW IN SAMENWERKING MET BLAASORKESTEN UIT HET HELE LAND!

TOPARTIESTEN BART DE RIJK (oa. New Kids Turbo en Nitro en vele reclames) en VINCENT HOUDIJK (oa. VinnieVibes & TRIFID) leerden elkaar in 2008 kennen op het moment dat zij beiden in de Eftelingband gingen spelen. Nadat ze zo'n 600!!! shows met elkaar speelden in 4 jaar tijd verlegden zij hun grenzen ook buiten het pretpark. Bart creëerde een eigen theatershow waarin Vincent een prominente rol vervulde.

DE SHOWS VAN DEZE HEREN ZIJN GEVULD MET ENORM VEEL HUMOR, KRACHTIG SAMENSPEL, FENOMENALE TIMING EN PRACHTIGE MUZIEK. UITEINDELIJK IS DEZE VOORSTELLING RAAK! ONTWIKKELD, WAARBIJ DE VOOROORDELEN VAN EEN BLAASORKEST (SAAI, OUBOLLIG ETC.) BINNEN DE EERSTE MINUTEN NIET MEER AAN DE ORDE ZIJN.

RAAK! VERBINDT EN VERNIEUWT OP EEN UNIEKE MANIER EN ZOALS NIET EERDER IN DE BLAASMUZIEK VERTOOND IS.

BIOGRAFIE VINCENT HOUDIJK:

is een van de meest veelzijdige musici van Nederland met dank aan zijn brede scholing. De combinatie van zijn klassieke- en jazzstudies gaf hem een ongelooflijk open en brede kijk op muziek, waardoor hij vaak zeer diverse soorten muzikale samenwerkingen en stijlen aangaat. Vincent Houdijk is een zeer open en karaktervol ingesteld musicus én docent. In 2007 formeerde Vincent zijn band VinnieVibes; een intense, dynamische en onweerstaanbare groep die zeer gewaardeerd wordt door vele muziekliefhebbers.

In 2018 bracht Vincent Houdijk & VinnieVibes hun derde album; ‘Live at the North Sea Jazz Festival’ uit. Daarnaast is sinds 2017 het trio TRIFID opgericht en zij kenmerken zich ondermeer door hun prachtige en ruimtelijke klankkleur paletten. Als docent wordt Vincent over de hele wereld erg gewaardeerd. Samen met Ramon Lormans richtten zij de International Percussion Friends Foundation op die zich richt op het begeleiden en ontwikkelen van percussionisten. Uit Percussion Friends ontstond het Mallet Collective Amsterdam, bestaande uit de top op het gebied van slagwerk. Sinds Vincent begon met lesgeven in vibrafoon en improvisatie aan de Conservatoria van Amsterdam en Rotterdam (2012/2014) heeft hij zijn eigen en unieke lesmethoden gecreëerd. Daarnaast creëerde hij Malletclasses.com Een online videocursus-platform voor alle melodische percussionisten ter wereld.

Houdijk heeft gewerkt met onder meer: •Sean Jones•Roberto Quintero•Luisito Quintero•Eric Vloeimans•Bert Boeren•Bart Wirtz•Ivo Janssen•Arthur Jussen•Lucas Jussen•Remy van Kesteren•Wouter Hamel•Kyteman (Hip Hop Orchestra)•Mathilde Santing•Het Residentie Orkest•Het Metropole Orkest

Meer informatie:

www.vincenthoudijk.com

www.trifidmusic.com

www.percussionfriends.com

www.malletclasses.com

BIOGRAFIE BART DE RIJK:

Bart de Rijk is theatermaker, muzikant en acteur. Hij begon zijn carrière bij het Kunstenmakerstheater van Jan Rauh. Hier genoot hij ook zijn opleiding en leerde alle kneepjes van het theatervak. Hij speelde,met diverse gezelschappen, op straat, in theaters op festivals en in circussen. Hij ontwikkelde zich verder als acteur en muzikant en is zich bezig gaan houden met eigen voorstellingen voor theater en speciale evenementen.

theatermaker/acteur/muzikant

Vanaf 2005 is Bart de Rijk regelmatig te zien in commercials en speelt hij in korte films, series en speelfims. Hij werd met name bekend door zijn rol van Adrie de wijkagent in de serie en films van New Kids.

In 2014 richt hij The Hutspot op. Een orkest dat (eigen) muziek combineert met comedy. Hij bouwt een eigen studio in zijn tuin en neemt met deze band de cd 'On the move' op. En richt hij Het Comité Orkest op. Een trio dat nummers uit de top 2000 op gehele eigen wijze uitvoert en muziek, comedy en theater op een organische manier combineert. Naast naast uitvoerend artiest schrijft hij ook muziek voor reclame, musical en film.

Inmiddels heeft de Rijk een groot netwerk van musici en artiesten waarmee hij producties van hoogwaardige kwaliteit maakt. Door gebruik te maken van alle disciplines in zijn producties, krijgen deze een enorme vaart, diversiteit en dynamiek,

"...De Rijk maakt duidelijk dat je met talenten in diverse theaterdisciplines, een perfecte timing, een grote dosis inventiviteit, muzikaliteit en variatie, een hoogwaardig avondje vermaak kunt bezorgen zonder dat dat ogenschijnlijk veel moeite lijkt te kosten, chapeau !!..."

Brabants Dagblad

Meer info: www.bartderijk.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kentering

54 Dorpsstraat

5241 ED Rosmalen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen