€ 45 – € 450

De Hoop Charity Diner

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landvast

4 Haven

2951 GC Alblasserdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Het de Hoop Charity Diner event is een event voor iedereen die interesse heeft in het leveren van een bijdrage aan het werk van De Hoop.

Over dit evenement

Graag nodigen we u uit voor ons Charity Diner op 17 september, waarvan de opbrengst naar De Hoop gaat. Het diner bijwonen kan op twee manieren: bij Landvast in Alblasserdam (op locatie) of op een eigen locatie. De laatste optie biedt u de mogelijkheid om het programma thuis als gezin of op kantoor met zakenrelaties te beleven. In samenwerking met Thuisbezorgd.nl geniet u dan van een zelfgekozen diner. De sprekers, veiling en muziek kunt u online volgen tijdens een constante stream op een manier die u niet snel meer vergeet!

Het diner liever van dichtbij meemaken en de gezelligheid van het samenzijn ervaren? Kom dan naar Landvast in Alblasserdam. U kunt een stoel reserveren voor €150. Let op: het aantal stoelen op locatie is beperkt, dus wees snel!

Bij reservering bieden Khatchikyan (gastspreker) en De Hoop u gratis het boek “De Coronacrisis” aan. Maximaal 1 per persoon.

Het wordt een gezellige avond mét inhoud. Een tweede doel is fondsen werven voor het werk van De Hoop. Zonder uw steun kunnen wij ons werk niet doen. Daarom is er een veiling met grote en kleine items waar u op kunt bieden!

Uw aanwezigheid maakt een verschil voor onze cliënten. Ik hoop van harte dat u komt!

Hartelijke groet,

Jaap de Gruijter

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landvast

4 Haven

2951 GC Alblasserdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen