De ideale stad | Online YAN bijeenkomst

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement
Woensdag 25 november aan de slag met Jeroen de Willigen en Ward Rauws over de stad van de toekomst

Over dit evenement

De horeca is dicht, de cultuur is op slot en het sporten is beperkt. Maar er kan nog steeds veel. Zoals, deze interactieve online bijeenkomst met topsprekers, waar je je mening mag geven, tegelijkertijd in kleine groepjes met mede-alumni aan de slag gaat en waar je ook iets kunt leren over stadsplanning en het aanpassingsvermogen van de stad.

Wie? Wat?

YAN nodigt je van harte uit om samen met de stadsarchitect van Groningen, Jeroen de Willigen, en RUG onderzoeker Ward Rauws een positieve bijdrage te leveren aan de leefbare stad van de toekomst. Wat betekenen klimaatverandering, hoge woningprijzen, thuiswerken, online winkelen, duurzame economie en nieuwe technologieën voor de stad van de toekomst? Blijft de stad nog wel bestaan en zo ja is dat nog een stad waarin jij wilt of kunt wonen en werken?

De digitale inloop start vanaf 19.00 uur.

Beperkt aantal online tickets beschikbaar. Geef je dus snel op.

Wie is Jeroen?

Jeroen de Willigen is inmiddels vijf jaar stadsbouwmeester van de gemeente Groningen. Hij adviseert het college van B&W over de kwaliteit van de ruimtelijk-functionele ontwikkeling van de stad en is tevens de eindverantwoordelijke voor de welstandsbeoordeling. Jeroen de Willigen is daarnaast creatief directeur van architectenbureau De Zwarte Hond en stedenbouwkundige van origine (TU Delft).

Wie is Ward?

Ward Rauws is universitair docent planologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en gespecialiseerd in adaptieve stedelijke en regionale planning. In 2015 werd Ward gekozen als docent van het jaar. Wil je meer weten over zijn onderzoek? Bekijk zijn 1 minuut video op YouTube.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Organisator Young Alumni Network, University of Groningen

Organisator van De ideale stad | Online YAN bijeenkomst

The University of Groningen (UG) has established the Young Alumni Network (YAN) to offer alumni up to the age of 35 a professional and social network. It is important to the UG that after graduation alumni will stay in touch with both the University and each other. The network support young alumni to work on their career.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen