€ 37,89 – € 40,51
De Kleine Prins op Scheveningen

De Kleine Prins op Scheveningen

Venster Acties en details

Vanaf € 37,89

Locatie

Watertoren

Pompstationweg 353

2597 JD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De Kleine Prins op Scheveningen

Over dit evenement

Dans- en theatervoorstelling bij zonsopgang, geïnspireerd door het verhaal van De Kleine Prins. Op locatie bij de Watertoren en het strand van Scheveningen, inclusief koffie en ontbijt.

Wat ik zie is maar een omhulsel. Het belangrijkste is onzichtbaar …

We nodigen u van harte uit om op 11, 12, 18 en 19 juni 2022 De Kleine Prins in Scheveningen te ontmoeten. Le Petit Prince – het prachtige verhaal dat in 1943 geschreven is door Antoine de Saint – Exupéry, inspireerde ons tot het maken van onze nieuwe Boilerhousevoorstelling op locatie.

Ga nog maar eens naar de rozen … dan zal je begrijpen dat jouw roos enig is op de wereld.

Schrijfster Désanne van Brederode, actrice Beaudil Elzenga, muzikant Jaime Nanoha, Kamerkoor Kwintessens en de dansers van Stichting Boilerhouse maken deze unieke locatievoorstelling, onder regie van Saskia Mees, tot een onvergetelijke gebeurtenis.

De auteur van De Kleine Prins, Antoine de Saint-Exupéry, was naast schrijver ook vliegenier. Hij voelde een onbedwingbaar verlangen om te vliegen. Om de grond los te laten en alleen te zijn tussen de twee werelden, hemel en aarde. Die soms wat kwijtgeraakte kern in het leven van ieder mens staat centraal in De Kleine Prins op Scheveningen.

Gaat u samen met ons mee op reis? Voor elke voorstelling zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, wat de voorstelling een bijzonder en intiem karakter geeft. Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf nu via deze link verkrijgbaar.

We kijken er met ons hele hart naar uit om de voorstelling samen met u te mogen delen! Het wordt een bijzondere belevenis, waarbij locatietheater, samen eten en drinken en de mooie natuur van Scheveningen samenkomen.

Afbeelding van De Kleine Prins op Scheveningen

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen