€ 132,25

Meerdere data

De Kleine Prins op Vlieland

Venster Acties en details

€ 132,25
€ 132,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oost-Vlieland

Kerkplein 7

8899 Oost-Vlieland

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Le Petit Prince, geschreven door Antoine de Saint-Exupéry, is de bron van inspiratie voor de nieuwe voorstelling van Stichting Boilerhouse

Over dit evenement

We willen u uitnodigen om De Kleine Prins te ontmoeten.

Het prachtige verhaal van Le Petit Prince, in 1943 geschreven door Antoine de Saint-Exupéry, is de bron van inspiratie voor onze nieuwe voorstelling. Het is een grensverleggend plan, want voor deze voorstelling gaan we op reis naar het betoverende Vlieland.

Op Vlieland staat de prachtige Nicolaaskerk uit 1641 en daar beginnen we het verhaal van De Kleine Prins. De avond is dan al gevallen en in het licht van de kaarsen nemen we u mee naar de prins die in de woestijn landt, de Sahara, en daar de vliegenier ontmoet. De voorstelling is een uitnodiging om terug te gaan naar de eenvoud, bij jezelf terug te vinden wat nog steeds in je zit.

Alle volwassenen waren eerst kinderen, maar niet veel van hen herinneren het zich.(Antoine de Saint-Exupéry, De Kleine Prins)

Bij zonsopgang vervolgen we onze reis, zoals in het boek, naar de Sahara van het Noorden, zoals de uitgestrekte zandvlakte in het westen van Vlieland wordt genoemd. In deze omgeving wordt u meegenomen naar de diepere lagen en kern van het verhaal.

Het wordt een sprookjesachtige midwinterbelevenis in 2 dagen, waar theater, samen eten en drinken en de prachtige natuur van Vlieland, samenkomen.

Gaat u samen met ons mee op reis?

Wat zit bij de voorstelling inbegrepen?

– Voorstelling in de namiddag op locatie

– Aansluitend avondmaaltijd inclusief een drankje

– Ochtendvoorstelling, met koffie/thee en kleine versnapering

– Aansluitend tocht over de Vliehors (Sahara van het Noorden) met voorstelling op locatie en uitgebreid ontbijt ter plaatse

Wat niet inbegrepen is: overtocht met de veerboot en overnachting.

Indien u graag wilt komen maar liever gespreid betaalt, neem dan contact op per e-mail, dan vinden we een oplossing.

Corona: Indien nog steeds beperkingen van kracht zijn in verband met Corona en de voorstelling niet door kan gaan, zullen wij deze verplaatsen of, indien u wenst, restitueren we uw ticket.

Overnachten

Speciaal voor deze voorstelling zijn er een aantal prachtige slaap zeilschepen naar de jachthaven van Vlieland komen zeilen. Deze blijven in de haven liggen tijdens uw verblijf. Een comfortabele en bijzondere overnachting! Natuurlijk kunt u ook zelf een B&B of Hotel accommodatie boeken op Vlieland. En wellicht wilt u wel een hele week blijven! Op Oudjaar kent Vlieland een hele bijzondere traditie om het nieuwe jaar in te luiden, iets wat u niet mag missen als u langer blijft!

Delen met vrienden

Locatie

Oost-Vlieland

Kerkplein 7

8899 Oost-Vlieland

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting Boilerhouse

Organisator van De Kleine Prins op Vlieland

Stichting Boilerhouse

Stichting Boilerhouse realiseert ervaringtheater in Den Haag met euritmie als leidraad. Locatietheaterproducties waarbij het hart centraal staat, waarbij verschillende kunstvormen verweven zijn en waarbij toeschouwers meegenomen worden op een avontuur. Dansers, dichters, zangers, acteur, musici en publiek werken samen aan een geheel.

In 2003 maakte Stichting Boilerhouse de voorstelling The Heart of Matter in het Ketelhuis van Theater/Zwembad de Regentes. Hier was het de verlaten ruimte, waar ooit de ketel stond die het zwembadwater verwarmde, die inspireerde tot het ‘terugbrengen van het hart’ in theater De Regentes. Op dezelfde plek ging het in 2005 met de voorstelling Inner Ear om het hart als evenwichtsorgaan voor de menselijke levensloop. In 2009 werd in Expeditie Vishartslag de visafslag en het havengebouw metafoor voor het hart van Scheveningen. Van 2011 t/m 2014 was in Goudhartslag het hart het kompas voor de zoektocht naar menselijke maat in de geldverhoudingen.

I Am The One I’ve Been Waiting For, de eerste pilot voor LIGHT IN SHADES OF SHADOW dat als thematiek de menselijke verbondenheid heeft, werd gespeeld in november 2016. Een heimelijke oase middenin de Haagsche binnenstad zeven vrouwen die ieder in eenzaamheid een geheim met zich meedragen. Zeven vrouwen gingen de dialoog aan over hun biografie en deelden de geheimen. Ze zijn de bron waar zang, tekst en bewegings-gestes uit voort vloeien, samenvallen, verdwijnen, vernieuwen, aangewakkerd oprijzen, en verder weven, zoals het leven zelf. De tweede pilot, Whitsun, werd in juni 2017 uitgevoerd. In januari 2018 vond de derde pilot Whispering Wall – door het oog van de nacht plaats in Koffiehuis Larie en de Duinkerk in Scheveningen. In 2019 werd Crater Lake Bridge opgevoerd in de wachtkamer van Station Hollands Spoor wachtkamer - Perron 4.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen