Gratis

De Kracht van Samen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mariënhof

2 Kleine Haag

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lezing Hans Borstlap, afscheid Job Cohen als voorzitter van Cedris én uitreiking van Cedris Waarderingsprijs!

Over dit evenement

Na 8 jaar voorzitterschap neemt Job Cohen op 18 november afscheid van Cedris. Dat doen we tijdens het congres 'De Kracht van Samen'. Met onder meer een lezing van Hans Borstlap, inspiratie voor de toekomst door Job Cohen én de uitreiking van de Cedris Waarderingsprijs. En natuurlijk nog veel meer wat we nu nog niet mogen verklappen. 18 november tussen 13 en 16 in de Mariënhof in Amersfoort.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder." Het is een gevleugelde uitspraak als het gaat om het belang van samenwerken. Tegelijkertijd is het een duidelijke samenvatting van wat Job Cohen als voorzitter bij Cedris heeft neergezet. Bouwen aan effectieve verbindingen om te werken aan dat ene doel: de arbeidsmarkt met plek voor iedereen. Een thema dat hem nauw aan het hart gaat!

Beschouwen en vooruitkijken

Hans Borstlap opent het congres met een lezing over het verleden, heden en toekomst van de inclusieve arbeidsmarkt. Waar staan we nu eigenlijk op dit gebied en wat moeten we in de komende jaren gaan doen? In een reactie vat Job Cohen zijn observaties van 8 jaar voorzitterschap samen om een doorkijkje te geven naar het advies voor morgen. Daarin mag natuurlijk de kracht van samenwerking niet ontbreken!

Cedris Waarderingsprijs

Voor de derde keer reikt Cedris dit jaar de Waarderingsprijs uit. Normaliter tijdens de jaarlijkse Cedris-lezing in het voorjaar. Nu hebben we besloten het te verplaatsen naar het moment dat we afscheid nemen van onze voorzitter. Als hem één ding nauw aan het hart gaat, is het wel de mens. En laat dat nou ook de kern zijn van de Waarderingsprijs. Stuk voor stuk prachtige initiatieven die zich inzetten voor mensen voor wie een normale baan niet zo heel gewoon is.

Locatie

Het congres wordt gehouden in de Mariënhof in Amersfoort, Kleine Haag 2. Nu het weer mag, maken we gebruik van de mogelijkheden om dit fysiek te organiseren. Een afscheid waarbij we op gepaste afstand toch bij elkaar kunnen zijn!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mariënhof

2 Kleine Haag

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Cedris

Organisator van De Kracht van Samen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen