De Kunst van het Werkgeven

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spring House

128 De Ruijterkade

1011 AC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Kunst van het Werkgeven

Een serie gesprekken over de toekomst van werken, pionieren en leren.

Dagelijks ervaren we ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Flexibilisering, mobiliteit, technologie, duurzaamheid en innovatie. Het is tijd om werk en werkgelegenheid te herdefiniëren. Begrippen als werkgeven en werknemen veranderen. Er ontstaan nieuwe netwerken met opdrachtgevers en opdrachtnemers, met ondernemers en aannemers.

In een serie gezamenlijke verkenningen gaan we op zoek naar de belangrijkste aspecten van werken, pionieren en leren in de nabije toekomst. We organiseren hiervoor goed gezelschap (divers in leeftijd, achtergrond, rol, kennisdomein en expertise), inspirerende inleidingen en een dynamisch gesprek.

Op dinsdag 11 juli ligt te focus op LEREN. Wat zijn de kenmerken van een lerende organisatie? Waarom is er nu zoveel aandacht voor leven lang leren of permanent leren en wat vraagt dit van organisaties en van mensen? Wat betekent dit in de context van werken? Gaan er andere leer- & werkculturen ontstaan?

Inloop 19.00
Programma 19:30–21.30

Datum en tijd

Locatie

Spring House

128 De Ruijterkade

1011 AC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Spring House

Organisator van De Kunst van het Werkgeven

Spring House is a members club for innovators at the IJ waterfront in Amsterdam.

We share the desire for a more social and sustainable society. Spring House is our workspace, lab and platform. Here, at the Amsterdam waterfront, we inspire each other and work together. Spring House functions as a catalyst, stimulating positive change.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen