€ 12,50 – € 30

De Kwekerij X LUX: Wanneer is het ooit goed genoeg?

Venster Acties en details

Vanaf € 12,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prinsegracht 27

27 Prinsegracht

2512 EW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Heb je vaker het gevoel dat het allemaal beter kan in plaats van dat je tevreden bent met wat je al hebt? Hoe zou je dit kunnen veranderen?

Over dit evenement

DANKBAARHEID | PERFECTIONISME | RELATIVERING | STRESS

Rupsjes-nooit-genoeg, rustelozen en perfectionisten, welkom!

Volgens het idee van zelfontplooiing zijn we nooit helemaal af. Er zijn altijd kansen om te groeien, en daarmee vertellen we onszelf eigenlijk dat we nooit goed genoeg zijn. We voelen ons gejaagd, gestrest en ontevreden. Waarom moet het altijd meer, beter, gaver, sneller? Zo’n ontevreden houding maakt ons ongelukkig. Wat kan ons daarbij helpen?

Volgens David Steindl word je gelukkig door dankbaar te zijn in plaats van dankbaar door gelukkig te zijn. Elke kans die we krijgen, is een moment om dankbaar te zijn. Maar hoe je dit vormgeeft kan nog lastig zijn. Want we willen allemaal iets anders of meer van hetzelfde. Waarom zijn we niet gelukkig met dat wat we al hebben? Kom oefenen tijdens deze avond en ervaar hoe dankbaarheid je een meer optimistische kijk op het leven kan geven.

*Deze bloeiklas wordt voor het eerst georganiseerd in Den Haag in samenwerking met LUX Den Haag.

Let op: De locatie is Prinsegracht 27, Den Haag > Zaalnummer 2.07.

--

Deze bloeiklas wordt georganiseerd door De Kwekerij en LUX: het is een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

LUX is een jonge community van en voor twintigers en dertigers in Den Haag. We creëren een plek waar we elkaar vragen stellen en samen zoeken naar antwoorden op vragen die we écht belangrijk vinden. In onze zoektocht naar goed en betekenisvol leven, vinden we inspiratie in christelijke spiritualiteit en zoeken daarbij verbinding met filosofie en kunst.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op.

www.kwekerijamsterdam.nl / info@kwekerijamsterdam.nl


		Afbeelding van De Kwekerij X LUX: Wanneer is het ooit goed genoeg?
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Prinsegracht 27

27 Prinsegracht

2512 EW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen