De Lindtse Voetbalschool 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Locatie

Locatie

vv Groote Lindt

Groote Karreveld 1

Zwijndrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Na het grote succes van afgelopen jaren gaat bij Groote Lindt: "De Lindtse Voetbalschool" in de herhaling.

Over dit evenement

Na het grote succes van afgelopen jaren gaat bij Groote Lindt: "De Lindtse Voetbalschool" in de herhaling. De voetbalschool is toegankelijk voor alle kinderen in de regio Drechtsteden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en kleinschaligheid. De voetbalschool staat onder leiding van ervaren en gekwalificeerde trainers van RVS. 

Met De Lindtse Voetbalschool gaat een lang gekoesterde wens van het jeugdkader van de club eindelijk in vervulling. Op ons fraaie sportpark Bakestein wil Groote Lindt met haar eigen voetbalschool een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge, enthousiaste voetballers/voetbalsters. Wij gaan hiervoor de vrijdagavond benutten zodat ons complex optimaal wordt gebruikt.

De start zal plaatsvinden op 24 september 2021. Om de hoge kwaliteit te waarborgen is er maximaal ruimte voor 36 kinderen. De kosten van "De Lindtse Voetbalschool" zullen € 70,00 bedragen. Hiervoor worden er 6 clinics gegeven.

Een neutrale trainingsset van het merk Quick bestaande uit korte broek, shirt en kousen is inbegrepen. 

De kosten van De Lindtse Voetbalschool zullen per automatische incasso moeten worden voldaan. In de week voorafgaand van de eerste training zullen deze kosten worden afgeschreven. Door het inschrijfformulier te versturen gaat u akkoord met de automatische incassering van het bedrag. Wij verzoeken u daarom bij het invullen van de gevraagde gegevens uw rekeningnummer te vermelden.

Delen met vrienden

Locatie

vv Groote Lindt

Groote Karreveld 1

Zwijndrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator vv Groote Lindt

Organisator van De Lindtse Voetbalschool 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen