Gratis

Dé Logistieke Speeddate

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
De Logistieke Speeddate: het evenement om te netwerken, kennis op te doen en je stageplek of (nieuwe) baan te vinden.

Over dit evenement

Vanuit Jong Logistiek Nederland is besloten om Dé Logistieke Speeddate door te laten gaan, maar dan digitaal! Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de richtlijnen vanuit het RIVM is het helaas niet mogelijk om een ‘’fysieke’’ editie te organiseren.

Op woensdag 22 april zal Dé Logistieke Speeddate daarom voor het eerst digitaal worden georganiseerd! In deze bizarre nieuwe realiteit worden wij uitgedaagd om op nieuwe en creatieve manieren toch te blijven werken aan de versterking van de logistieke sector in Nederland. Met deze eDLS gaan we hiermee een eerste stap zetten en hopelijk kunnen wij rekenen op jouw support. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt om alles op poten te zetten. Houd onze social media in de gaten voor meer informatie! Zien we jou op woensdag 22 april online terug op onze eDLS? THE SKY IS THE LIMIT.

Wil je speeddaten? Schrijf je dan in voor Deelname eDLS. Wil je daarnaast ook nog deelnemen aan de interactieve sessie van TNO? Dat is een apart 'ticket' en daarvan is de beschikbaarheid beperkt.

Meld jezelf nu aan om jouw plek te reserveren, aanmeldingen zijn immers beperkt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen