Gratis

Dé Logistieke Speeddate - Digital Edition & Let's talk logistics!

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Dé Logistieke Speeddate - Digital Edition: Hèt evenement om te netwerken, kennis op te doen en je stageplek of (nieuwe) baan te vinden.

Over dit evenement

De Speeddates

Door de verscherpte maatregelen zijn wij wederom genoodzaakt de fysieke stekker er uit te trekken. In deze nieuwe wereld kunnen we gelukkig weer terugvallen op Teams en jou toch nog digitaal aan laten schuiven bij interessante logistieke bedrijven.

Kijk vooral nog even naar afgelopen digitale editie. Het speeddaten vindt plaats in Microsoft Teams. In deze digitale omgeving kunnen bedrijven vanaf kantoor of zelfs thuis met deelnemers in gesprek gaan . In sessies van 10 minuten leren kandidaat en bedrijf elkaar goed kennen en wie weet is daar de match voor een stage of baan wel gemaakt!

De volgende bedrijven doen in ieder geval al mee:

  • DSV, heeft landelijk mogelijkheden voor (starters) banen en (afstudeer)stagiaires op MBO, HBO en WO niveau.
  • Lidl, starten in April 2021 met traineeships, daarnaast ruimte voor een stageplaats
  • CEVA Logistics, heeft ruimte om minstens 8 enthousiaste en fanatieke logistieke stagiaires te plaatsen op het gebied van Supply Chain Management. Voor zowel derde als vierdejaars HBO/WO studenten. Daarnaast biedt CEVA minstens 5 startersfuncties door heel het land aan voor de ‘’pas afgestudeerden’.

De eerste ronde start om 13:00 en de laatste ronde eindigd om 17:00.

Interactieve sessie - Let's talk logistics!

Logistiek managers bij B&S nemen je mee in hun logistieke carriere. Jij als student of young professional staat nog aan het begin van de eindeloze mogelijkheden in de logistiek. Deze sessie is interactief, er wordt wat vertelt, je krijgt wat te zien, maar je kunt ook LIVE je vragen stellen! Schrijf je snel in, inschrijvingen zijn beperkt!

De sessie start om 15:00 en is uiterlijk om 16:00 afgelopen. Mocht je zowel voor de speeddates als de sessie komen, zorg dan dat je beide tickets reserveert. Wij zorgen voor de juiste planning!

Hopelijk tot snel!

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen