Gratis

Dé Logistieke Speeddate - Digitaal of Fysiek?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs Utrecht (Fysiek) of MS Teams (Digitaal)

Jaarbeursplein

3521AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Dé Logistieke Speeddate: Hèt evenement om te netwerken, kennis op te doen en je stageplek of (nieuwe) baan te vinden.

Over dit evenement

Op 4 en 5 november staat de beurs ICT&Logistiek op de planning in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement dat normaal ruim 5000 bezoekers trekt. Wij zijn voornemens hier weer 1 van de 2 dagen beursruimte te reserveren waar wij op gepaste afstand toch fysiek kunnen speeddaten. Wij zullen niet alleen rekening gaan houden met de maatregelen maar ook met het gevoel. Zo zullen wij alle deelnemers, zowel bedrijf als kandidaat, een paar weken vooraf vragen: Digitaal of fysiek?

Digitaal

Kijk vooral nog even naar afgelopen digitale editie. Het speeddaten vindt plaats in Microsoft Teams. In deze digitale omgeving kunnen bedrijven vanaf kantoor of zelfs thuis deelnemers aan de digitale tafel aan laten sluiten. In sessies van 10 minuten leren kandidaat en bedrijf elkaar goed kennen en wie weet is daar de match voor een stage of baan wel gemaakt!

Fysiek

Dé Logistieke Speeddate vindt plaats op de beursvloer. Bedrijven hebben de exposure en kandidaten hebben naast de speeddates de mogelijkheid te netwerken met meer dan 100 bedrijven. Wederom in sessies van 10 minuten schuif je op een dag bij meerdere bedrijven aan. In het geval dat de beurs geen doorgang geeft, hebben wij nog een backup in een van de vele congress ruimtes die de Jaarbeurs in Utrecht biedt.

Interactieve sessies in de maak

Buiten de speeddates verwachten wij weer interactieve sessies zoals een workshop en/of breakout sessie toe te voegen. Deze zijn nog in de maak, maar je kunt je interesse alvast kenbaar maken met een extra ticket!

Digitaal of fysiek, aan jou de keus!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs Utrecht (Fysiek) of MS Teams (Digitaal)

Jaarbeursplein

3521AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen