Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

De Man en Andere Helden #5: Op Zoek Naar Democratie 3.0

Tolhuistuin

Woensdag 7 maart 2018 van 20:00 tot 22:00 (CET)

De Man en Andere Helden #5: Op Zoek Naar Democratie 3.0

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Voorverkoop 7 mrt. 2018 € 9,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel De Man en Andere Helden #5: Op Zoek Naar Democratie 3.0

Evenementgegevens

Deuren open 19:30

Aanvang 20:00

Entree vvk: € 9,00, deur: € 11,00

Locatie Tuinzaal

De verkiezingen zijn in volle gang. Tijd om een keuze maken. Maar hoe maken mensen eigenlijk keuzes? En, zijn die eigenlijk wel zo vrij? 

Als we naar de wetenschap kijken kunnen we er niet omheen: vrije wil bestaat niet. We worden van alle kanten beïnvloed en zijn ons er niet eens bewust van. Dus waarom zouden we eigenlijk vertrouwen op de keuzes van burgers in politieke besluitvorming? Weg met de democratie, big data for president?! In tijden van algoritmes, filterbubbels en neuroscience duiken we in de onderliggende patronen van ons kiesgedrag. Misschien komen we er wel achter dat de democratie niet langer houdbaar is. Of is er nog hoop voor de mens? Tijdens een dynamische avond met Lucas De Man, uiteenlopende gasten, muziek en ‘keuzegedrag’ als leidraad, nemen we je mee in de wereld van de vrije wil en politiek.

Binnenkort meer over het volledige programma!

De Man en Andere Helden
Stap in bij Lucas De Man! De regisseur, presentator, acteur en conceptontwikkelaar en artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, neemt je mee in de rollercoaster van de 21e eeuw. Voor zijn projecten duiken hij en zijn mede-helden steeds weer in nieuwe werelden. Van het liefdesleven van bejaarden tot de eenzaamheid van boeren, van visionairen in Europa tot vechtende millennials in de grootstad Amsterdam.

 

Heb je vragen over De Man en Andere Helden #5: Op Zoek Naar Democratie 3.0? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuinzaal
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
Nederland

Woensdag 7 maart 2018 van 20:00 tot 22:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Precies op de plek tussen het Centraal Station, waar de hele wereld de hoofdstad binnenrolt, en de talrijke kleine werelden van Amsterdam Noord, ligt de Tolhuistuin. Zeven jaar geleden werd deze prachtige locatie aan de oever van het IJ in gebruik genomen door initiatiefnemer Stichting Tolhuistuin. Met verschillende partners, waaronder Paradiso en de VOF Horeca Tolhuistuin, is de Tolhuistuin uitgegroeid tot wat ie nu is: een culturele, kunstzinnige en culinaire broed- en ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam.

De Tolhuistuin bestaat uit een groot publieksgebouw, een tuin (park) en vier karakteristieke bedrijfsverzamelgebouwen. In het publieksgebouw bevinden zich café-restaurant THT, twee dansstudio’s, Tip Noord, de expositieruimte met tentoonstellingen van Framer Framed en diverse zalen die vrijwel dagelijks geprogrammeerd worden door o.a. Paradiso Noord en Stichting Tolhuistuin. Natuurlijk zijn alle zalen (en de tuin!) ook te huur voor evenementen – kijk hiervoor op de verhuurpagina.

In de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Noordzijde van de Tolhuistuin, huizen creatieve ondernemers: journalisten, ontwerpers, theatermakers, filmmakers, architecten, muzikanten, agentschappen, uitgevers, festivalorganisaties en programmamakers. Er valt altijd wat te doen en te ontdekken: de samenwerkingen in de Tolhuistuin maken de plek tot een bruisend vierentwintiguursfestival midden in de hoofdstad!

  Contact opnemen met de organisator
De Man en Andere Helden #5: Op Zoek Naar Democratie 3.0
Evenementen in Amsterdam, NH Anders Community

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.