€ 22,50 – € 50
De Nachtbus

De Nachtbus

Venster Acties en details

Vanaf € 22,50

Datum en tijd

Locatie

Pand P

65 Leenderweg

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De Nachtbus – magic tour in oude DAF-stadsbus met muziek en literatuur

Over dit evenement

De Nachtbus – we gaan weer rijden in onze prachtige jaren vijftig DAF-stadsbus! Op zaterdag 11 en zondag 12 juni. En we hebben een fantastisch setje muzikale en literaire gasten aan boord deze keer. Op zaterdag: Broeder Dieleman (de beste liedjesbakker van NL), cabaretier en schrijver Jeffrey Spalburg, schrijver en muzikant Gijs Wilbrink en onze eigen Eindhovense schrijfster Leonieke Baerwaldt. Op zondag: schrijver Tobi Lakmaker, die naam maakte met zijn roman De geschiedenis van mijn seksualiteit, live muziek van AWKWARD i, de indrukwekkende performances van drummende dichteres Michelle Samba en de Vlaamse superheldin van het spoken word: Hind Eljadid. Vertrek en aankomst vanaf Pand P aan de Leenderweg.

Wie er in 2021 bij was, kan het beamen: zoiets maak je zelden mee. Met 30 mensen in een oude DAF-stadsbus door Eindhoven rijden, terwijl bekende en minder bekende schrijvers en muzikanten instappen en een performance geven. Intiem, bijna bij je op schoot, waardoor je hun teksten en muziek totaal anders ervaart dan je gewend bent. Ben er snel bij, want maar weinig plaats!

Vertrektijden: zaterdag 11 juni om 19.30 en 22.00zondag 12 juni op 16.00 en 19.30 uur.

Elke rit duurt ongeveer 1,5 uur.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop. Wees er snel bij want aantal zitplaatsen is zeer beperkt! Prijzen: €27,50 per rit. Weekend-ticket (rit op zaterdag en zondag): €50,00.

Afbeelding van De Nachtbus

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen