€ 51,29 – € 63,82

De Nieuwe Organisatie (en nieuw leiderschap)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DROOM! Beuningen | Vergaderen & Flexwerken | Nijmegen

10 Schoenaker

6641 SZ Beuningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We lezen er allemaal over in de kranten, tijdschriften en de vakliteratuur: succesvolle bedrijven weten als geen ander hun medewerkers te motiveren en hun organisatie zo te besturen dat mensen centraal staan en vanuit daar het succes wordt bepaald en behaald. Nu is dat vanuit de gedachte van een nieuw op te zetten organisatie een prachtig startpunt maar hoe geef je dit nu handen en voeten in bestaande organisaties? Op donderdag 2 november organiseren wij een kennissessie over dit onderwerp!

Herken je dat?
 Merk jij dat je de organisatie verder wil brengen maar dat je niet weet waar je moet beginnen?
 Of dat je aanloopt tegen een hardnekkige cultuur waar je niet of nauwelijks doorheen kunt breken?
 Of zie je hoe oude denkbeelden de nieuwe weg dwarsbomen?

Laat ons je meenemen in de theorie over leiderschap, de kracht van de mens en de vele onderzoeken die hiernaar gedaan zijn. We willen je door de bomen het bos weer laten zien! En vanuit daar gaan we naar de praktijk: hoe maak je dit nu werkbaar in jouw organisatie? Want stilstaan is geen optie in deze sterk veranderende wereld!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze middag willen we je inspireren en motiveren om actie te ondernemen. Of je nu nog niet begonnen bent of je bent op de goede weg maar je kunt een extra duwtje in de rug gebruiken. We bieden je handvatten om de theorie in de praktijk te gaan brengen. We willen je laten bruisen van ideeën om de organisatie in te gaan en een echte verandering teweeg te brengen, met de kennis om de obstakels het hoofd te kunnen bieden.

Hoe dan?
De middag zal bestaan uit een interactieve kennissessie met sprekende praktijkvoorbeelden over hoe het niet moet en hoe het wel kan. Dit door een inspirerende spreker met een wetenschappelijke achtergrond maar ook een functionele praktijkkennis. Deze sessie is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over hoe leidinggeven ook kan! Los van je functie… want die zijn er soms ook niet meer!

Over de spreker
Mollie van Beers zal deze middag invulling geven. Zij is inmiddels meer dan 14 jaar werkzaam in het HR-veld en zij heeft hierin verschillende functies gehad zowel binnen Profit als non-Profit organisaties. Zij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit waar zij Bestuurskunde heeft gestudeerd. Haar afstudeeronderzoek heeft zij gedaan op Leiderschap in verandering. Momenteel is zij werkzaam als senior HR-adviseur bij VolkerWessels Telecom.

Programma
12.00 Inloop en optionele lunch (meerprijs)
13.00 De Nieuwe Organisatie in Theorie (door de bomen
het bos weer zien)
14.30 Pauze met appelgebak
14.45 De Nieuwe Organisatie in Praktijk (hoe dan?!)
16.30 Informele Q&A met Mollie van Beers
17.00 Borrel en afsluiting

Aanmelden
Kortom, reden genoeg om aan te schuiven in de inspirerende omgeving van DROOM. Aanmelden kan door een mail te sturen naar d.pieterson@rdta.nl onder vermelding van je naam, organisatie, telefoonnummer en of je mee wilt lunchen.

Kosten
Kennissessie € 40,00
Kennissessie met buffetlunch € 50,00

Locatie
Bij DROOM! Beuningen* werken mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt samen. Ook verzorgen zij deze middag de innerlijke mens met de beroemde appeltaart en ook de buffetlunch wordt door deze bijzondere mensen op uitstekende wijze verzorgd. Alleen daarom al de moeite waard om mee te lunchen!

* Schoenaker 10 te BEUNINGEN. Routebeschrijving volgt bij inschrijving.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DROOM! Beuningen | Vergaderen & Flexwerken | Nijmegen

10 Schoenaker

6641 SZ Beuningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen