Dé nieuwjaarsborrel van 2023

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Dé nieuwjaarsborrel van 2023

Het nieuwe jaar kickstarten doen we ECHT samen. Daarom organiseren we op 9 februari dé nieuwjaarsborrel van 2023. Zien we je daar?!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Machinist 45 Willem Buytewechstraat 3024 BK Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 3 uren 15 minuten
  • eTicket voor mobiel

ECHT verschil maken; dat doe jij voor het onderwijs, voor een ander én voor jezelf. Daar mag wat ons betreft goed op geproost worden. Je bent van harte welkom vanaf 16.15 uur; om 16.30 uur trappen we samen af. Daarna wordt het ECHT genieten. Wij zorgen voor voldoende lekkere drankjes en hapjes, swingende deuntjes, een photobooth om dé kickstart van jouw jaar vast te leggen en meer...

Dit alles gaat plaatsvinden op een prachtige locatie aan het water in Rotterdam: De Machinist. Wist je dat deze locatie vroeger een school is geweest? Van 1949 tot 2005 zat het Scheepvaart- en Transport College in dit gebouw. Veel van de huidige ruimtes hadden vroeger dan ook een heel andere functie en sommige kenmerken zijn nog altijd terug te zien.

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto

- Openbaar parkeren op straat

De Machinist ligt dichtbij de Maastunnel en de ringweg A20. Er is parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde. Het is betaald parkeren. Zowel voor als achter geldt het gemeentelijke parkeertarief.

- Parkeergarage

Q-Park Schiecentrale (Schiehavenkade 120 in Rotterdam). Vanaf hier 600 meter (8 minuten) lopen.

Met het openbaar vervoer (vanaf Rotterdam CS circa 20 minuten)

- Metrohalte Coolhaven. Vanaf daar 450 meter (5 minuten) lopen.

- Tramhalte Pieter de Hoochweg. Vanaf daar 250 meter (3 minuten) lopen.

Kom je met ov, dan ontvang je een volledige reiskostenvergoeding van ons. Wanneer je met de auto komt ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,21 per km, geldend vanaf 10 km per enkele rit.

(Foto: werkaandemuur.nl)

Afbeelding van evenement
De verkoop sluit binnenkort