Gratis

DE NOW….. Wat kan je ermee?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hoofdstraat 17

17 Hoofdstraat

1611 AA Bovenkarspel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Van NOW 2.0 naar NOW 3.0 en andere personeelsaangelegenheden

Over dit evenement

Wij zijn nu alweer meer dan een halfjaar verder in deze crisis en ondertussen zijn we toe aan variant drie van de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW).

Hoe bent u met deze regeling omgegaan en heeft u de inzichten verkregen om de juiste beslissingen hieromtrent te nemen? Ondernemersclub Westfriesland praat u op 19 november helemaal bij op het gebied van de NOW-regeling en de Wet arbeidsmarkt in balans. Ook de nieuwe ontslaggrond, de i-grond of cumulatiegrond, komt aan bod. Tenslotte krijgt u tips rondom de risico’s van werkgeverschap.

Peter Stavenuiter van AAdditum Accountancy en Cihan Sesver, advocaat arbeidsrecht bij Boddaert Advocaten, praten u deze middag bij over bovenstaande onderwerpen. Zij zullen aangeven waar de aandachtspunten liggen zodat u met kennis van zaken de juiste beslissing voor uw onderneming kunt maken. Risico’s rondom werkgeverschap vormen de rode draad tijdens deze bijeenkomst. Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hoofdstraat 17

17 Hoofdstraat

1611 AA Bovenkarspel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen