Gratis

De Ondernemende ZenMama: Hoe vind ik balans tussen werk en Privé? -ONLINE-

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Ondernemende ZenMama: Hoe vind ik balans tussen werk en Privé?

Over dit evenement

Deze workshop maakt onderdeel uit van Business day with lunch part 1 , meld je aan om deze inspirerende dag bij te wonen.

Wie zit er achter ZenMama?

Ik ben Stéphanie van Stockum en 5 jaar in de leer geweest bij een Zendo (meditatieschool) en naar meerdere Sesshins geweest. Daarnaast ben ik coach en heb ik een Mindfulness training gedaan. Even kort hoe het idee voor ZenMama is ontstaan.

Ik was aangesloten bij een Zendo school en mediteerde dagelijks. De verdieping door de theorie die besproken werd tijdens de lessen en het dagelijks mediteren gaf mij veel rust en inzichten. Ik ging meer leven in het nu en werd mij veel bewuster van de dag. Dit hielp mij om te gaan met moeilijke ervaringen, gedachten, emoties en gevoelens en ik genot meer van het heden, van het nu.

Toen ik moeder werd van een dochtertje, merkte ik dat naar de les gaan in de avond pittig was. Daarnaast was mijn partner vaker van huis en een oppas voor een uurtje regelen was lastig. Ik miste ook de aansluiting, het contact en het begrip van andere moeders. Het was niet specifiek afgestemd op de uitdagingen van het moederschap.

Doordat ik hier tegenaan liep en de steun miste in deze pittige eerste paar jaren als moeder, is de reden dat ik ZenMama heb opgericht. Dit is een online lesprogramma met technieken uit de Meditatie, Mindfulness en Coaching.

Je hoeft er de deur niet voor uit en helpt je om meer uit je hoofd in je hart te komen en te blijven.

Ben je benieuwd of dit lesprogramma ook iets voor jou is? Doe dan eens de test om te kijken of jij ook wel wat extra rust, ontspanning en me time kunt gebruiken. Al overtuigd dat dat zo is? Bekijk dan de mogelijkheden van Zenmama en start vandaag nog.

Lees allerlei herkenbare verhalen op mijn mama blog en laat een berichtje achter met jouw ervaringen en/of vragen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen