€ 55,95 – € 69,95

De Ondernemersshow van RTL Z

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Live

ArenA Boulevard 590

1101 DS AMSTERDAM

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor ondernemers die nog gelukkiger en succesvoller willen worden!

RTL Z en AFAS Software presenteren: De Ondernemersshow. Een avond vol kennis, inspiratie én humor speciaal voor ondernemers.

De Ondernemers Show brengt de beste sprekers en ondernemers op één podium samen in een avondvullend programma om zo jou als ondernemer alles te geven dat je nodig hebt om beter en succesvoller te ondernemen.

Jos Burgers, Margriet Sitskoorn, Jose Woldring, Julian Jordan, Juul Manders, Bas van der Veldt en Merel Westrik zorgen samen met Guido Weijers voor een avond vol kennis, inspiratie én humor speciaal voor ondernemers.
Ga vol inspiratie je zomer in! Een event boordevol inspirerende gasten waarvan jij als ondernemer gegarandeerd met meer succes en geluk huiswaarts keert.Kom naar deze bijzondere avond en laat je inspireren door deze verrassende combinatie van sprekers in één knallende show.Programma

Waar worden ondernemers nu echt gelukkig en succesvoller van? Is dat van meer geld en winst? Van meer klanten? Van meer rust? Van blije en gemotiveerde medewerkers? Of van werk dat niet lijkt op werken? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je tijdens De Ondernemersshow.

De Ondernemersshow wordt gepresenteerd door Merel Westrik (presentator RTL Nieuws).

Margriet Sitskoorn | Haal het beste uit jezelf
Krijg meer inzicht in jezelf, de benodigde vaardigheden en de werking van je hersenen.

Bas Van Der Veldt | Anders denken: anders doen
Een snelcursus radicaal anders ondernemen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

José Woldring | De leukste baan ter wereld
Hoe positioneer je een wereldmerk als Martin Garrix?

Jos Burgers | Van klanten naar fans
Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Maar hoe doe je dat?

Julian Jordan | The new generation
Voor fans is muziek, het verhaal en de persoonlijkheid van de DJ waar het om draait. Een uniek inkijkje in de wereld en organisatie van een top DJ.

Juul Manders | Building the Brand
Een ongewoon verhaal van bijzondere ondernemers die met Influencer Marketing dagelijks ruim 26 miljoen mensen bereiken en wereldwijd hun producten verkopen.

Guido Weijers | Masterclass Geluk
Wat is geluk wetenschappelijk gezien? In sneltreinvaart komen uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen voorbij die laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we geluk kunnen beïnvloeden.Praktische informatie

Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 19.00 uur en wordt om 22.30 uur afgesloten.
Locatie

De Ondernemersshow vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam.

ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam

De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV en biedt voldoende parkeerruimte.
Deelnemen

De kosten per deelnemer bedragen 69,95 euro (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief één pauzedrankje tijdens het programma.

Bestel je 10 tickets tegelijkertijd dan krijg je een groepskorting van 10%. Dat betekent per persoon een investering van € 62,95 (exclusief BTW). En bestel je meteen 20 tickets dan krijg je een groepskorting van 20%. Dat betekent per persoon een investering van € 55,95 (exclusief BTW).
Bevestiging, factuur en toegangsbewijs

Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail via onze ticketpartner Eventbrite. Neem je e-ticket mee als toegangsbewijs naar De Ondernemersshow 2018.
Aanmeldvoorwaarden

Indien je onverwacht verhinderd bent is annuleren niet mogelijk. Wel is een vervanging voor jou (als deelnemer) mogelijk via Eventbrite.
Verstrekking persoonsgegevens

De Ondernemersshow wordt door RTL georganiseerd. Je meldt je aan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op de knop ‘Bestel nu’ op deze pagina. Door je in te schrijven geef je RTL toestemming om de door jou verstrekte persoonsgegevens te verwerken conform het privacy- en cookiestatement van RTL.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS Live

ArenA Boulevard 590

1101 DS AMSTERDAM

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen