€ 10

Meerdere data

De Ontdekkingen

Venster Acties en details

€ 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Simon Boer, Niki Verkaar en Gerjan Piksen sluiten hun tweejarig Ontdekkingen-traject bij de Veenfabriek af.

Over dit evenement

Gezocht: leuk publiek met lef dat durft (te fluiten naar z’n geld).

Met het kopen van een kaartje steun je jonge, getalenteerde muziektheatermakers. Er is zélfs een (kleine) kans dat je hun werk op 5 of 6 maart live kan bewonderen. Als het theater open mag, maken we er samen een onvergetelijke avond van. Zo niet, dan houden we je op de hoogte van online alternatieven, maar krijg je geen geld terug. Laten we eerlijk zijn. Het is een bizar jaar. De lockdown duurt elke dag weer een week langer lijkt het. Je krijgt niks terug. Echt niet. Nada. Wat denk jij? Waarschijnlijk kan je fluiten naar je geld. Maar... het leven is vol risico’s... misschien gaat het wel door... Er zijn maar 30 kaarten beschikbaar per avond. Durf je deze unieke kans te laten schieten? Dit wil je niet missen toch? Durf je een kaartje te kopen?

__

Simon Boer, Niki Verkaar en Gerjan Piksen sluiten hun tweejarig Ontdekkingen-traject bij de Veenfabriek af op 5 en 6 maart met ieder een eigen werk:

SIMONS LAB, That's it! I'm going back to my TRAILER! en Ontschepping.

SIMONS LAB | Simon Boer

Repeteren is een iteratief proces: stap voor stap zoeken acteurs en regisseur naar de juiste manier om hun verhaal te vertellen, zetten kleine stapjes in een andere richting en dan weer terug. Er wordt geschoven met teksten, scènes, stoelen en tafels om tot de grootste zeggingskracht te komen, of zelfs nog te ontdekken wat die is. Het werken is snel en flexibel: nieuwe ideeën volgen elkaar in rap tempo op, alle tijd is creativiteit en iedereen is blij.

That's it! I'm going back to my TRAILER! | Niki Verkaar

That’s it! I’m going back to my TRAILER! is een hoorspel over het belang van samenhang. Een onwaarschijnlijke samenloop van volstrekt willekeurige omstandigheden, waarin alles even belangrijk is.

Ontscheppen | Gerjan Piksen

Ga mee op een meditatieve geluidsreis en laat je onderdompelen in oerchaos. Hier ontstaat alles, verdwijnt alles, en ontstaat alles opnieuw. Wolken van zachte tikjes, veelkleurige ruis, oneindige mogelijkheden. We gaan daar waar de chaos je bubbel binnen druipt en laten het licht door de barsten breken. Bestaande verbanden vallen weg, en nieuwe ontstaan. Neem een verfrissende duik in de oerchaos - laat je ontscheppen!

Lees meer via: https://www.veenfabriek.nl/voorstellingen/ontdekkingen/

Delen met vrienden

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen