€ 7,50

De Onvergetelijke Kunstsalon

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kunstuitleen Rotterdam

268 Goudsesingel

3011 KG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat doet kunst bij dementie?

Wij nodigen u uit voor De Onvergetelijke Kunstsalon op 1 oktober a.s. waarmee wij aandacht vragen voor de ziekte Alzheimer. Met twee interessante lezingen onderzoeken wij deze middag de relatie tussen kunst en dementie. Het belooft een bijzondere middag te worden met Oud Rotterdamse versnaperingen.

De eerste gast die we hebben uitgenodigd is Dr. Frans Hoogeveen (Oprichter van Radio Remember, Hoofdredacteur Denkbeeld en Psycholoog in de dementiezorg). Frans gaat in op de ziekte dementie: hoe herken je iemand met dementie? Wat is de kwaliteit van leven voor mensen met dementie? Hij vervolgt zijn verhaal met het ontstaan van Radio Remember en waarom aandacht voor dementie binnen organisaties (anders dan zorginstellingen) zo belangrijk is. Frans geeft daarnaast advies over welke kunst geschikt is voor mensen met dementie.

Donny Zwennes (Eigenaar Zwennes Totaalservice) verzorgt het tweede gedeelte van de middag. Donny heeft het eerste verhuisbedrijf in Nederland opgericht voor mensen met dementie en bouwt hele interieurs na. Hij legt uit waarom herkenbaarheid zo van belang is in een nieuw interieur voor mensen met dementie. Wat zijn goede keuzes en wat zijn absolute missers?

Deze middag serveren wij u vergeten Rotterdamse koekjes in een nieuw jasje. We sluiten de middag af met een goed glas wijn. Uiteraard is er genoeg gelegenheid tot vragen stellen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kunstuitleen Rotterdam

268 Goudsesingel

3011 KG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen