Gratis

De Passiespelen: In gesprek met Cees Rullens en Wim Naus

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsbibliotheek Venlo

2 Begijnengang

5911 JL Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tafelgesprek met Regiseur Cees Rullens en componist Wim Naus over de totstandkoming van deze editie en alle bijzonderheden.

Over dit evenement

De Passiespelen Tegelen gaan door deze zomer. Op 12 augustus gaan regiseur Cees Rullens en componist Wim Naus in gesprek met moderator Robert Bouten in de podiumzaal van Bibliotheek Venlo. Het gesprek zal gaan over het tot stand komen van deze editie. In het bijzonder de relatie tussen spel & muziek bij deze editie. Maar ook, terug kijken naar het resultaat tot nu toe , de uitgestelde première door corona en vooruit te kijken op de nog komende voorstellingen.

Mis dit bijzondere kijkje achter de schermen van de Passiespelen niet en meld je aan voor dit bijzondere gesprek 12 augustus bij Bibliotheek Venlo.

Leden van Bibliotheek Venlo kunnen een kortingscode ontvangen voor tickets voor de Passiespelen. Meld u met uw ledenpas bij de balie van de Bibliotheek in de vestiging Venlo of Tegelen voor deze speciale kortingscode!


		Afbeelding van De Passiespelen: In gesprek met Cees Rullens en Wim Naus

De Passiespelen Tegelen gaan door deze zomer. Vanaf 3 juli is het prachtige openluchttheater De Doolhof in Tegelen het decor van de voorstelling ‘Hem achterna’; een unieke theaterbelevenis voor jong en oud over goed en kwaad, recht en onrecht, netelige situaties, dappere keuzes, brute machthebbers en sterke vrouwen die gelijkwaardig zijn aan mannen. De Passiespelers verbeelden in het stuk het emotionele verhaal over de laatste dagen van Jezus. Aan dit bijbelverhaal wordt niet getornd. Toch is elke editie anders, doordat het verhaal door een nieuw artistiek team meer naar het hier en nu wordt gebracht. Dit maakt de Tegelse Passiespelen juist in deze bizarre tijd zo bijzonder. Bekende en nieuwe verhalen smelten samen in spectaculair openluchttheater over strijd, onderdrukking en verdriet. Maar ook over een oprecht geloof in een betere wereld.

De Passiespelen worden tussen 3 juli en 5 september 2021 36 maal coronaproof opgevoerd. Tickets en informatie via www.passiespelen.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsbibliotheek Venlo

2 Begijnengang

5911 JL Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bieb Venlo

Organisator van De Passiespelen: In gesprek met Cees Rullens en Wim Naus

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen