€ 22,54 – € 25,65

DE PRINSENHOF REVIVAL

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Castellum

1-3 Rijnplein

2405 DB Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 6 april 2019 wordt het CASTELLUM THEATER omgebouwd tot het grootste feestcafe van de regio voor DE PRINSENHOF REVIVAL !

Dit wordt een feest met een grote knipoog naar het bekendste en gezelligste feestcafe die Alphen ooit heeft gehad DE PRINSEN HOF indertijd gevestigd aan de Julianastraat in Alphen aan den Rijn. Dit wordt een feest om nooit weer te vergeten te vergeten!
Alle Prinsenhof Classics zullen voorbij komen waarbij de dj's van toen nog een keer hun draaikunsten zullen vertonen en de DJ’s van nu ook acte de presence zullen geven evenals een aantal optredens (info volgt hiervan).

We gaan voor groots & gezellig om onszelf terug te werpen naar de 90's van toen waarbij het CASTELLUM THEATER omgebouwd zal worden tot het grootste feestcafe van de Alphense regio als ultieme partylocatie met daarin de elementen verwerkt uit de Prinsenhof tijd !

Ook al ben je er niet geweest in die tijd, het wordt een feest voor iedereen die houdt van lekkere dance classics uit de 80's & 90's, de foutste meezingers van toen (met natuurlijk Wooly Bully) tot aan de Nederlandstalige brulnummers om schor thuis te komen! Kortom, dit wordt weer een feest voor in de boeken en waar je moet zijn geweest over erover mee te praten!

Trommel binnenkort al je party-vrienden op van toen en nu, ontmoet je ex-en en zorg vooral dat je erbij bent ! 

We verwachten een waanzinnig en uitverkocht Prinsenhof feest dus bestel je tickets tijdig want we laten niet meer als 500 bezoekers dus opperdepop is echt opperdepop !

BEZOEK ONZE WEBSITE
BEZOEK ONZE FACEBOOK PAGINA
BEZOEK LOKATIE PAGINA

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater Castellum

1-3 Rijnplein

2405 DB Alphen aan den Rijn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen