Gratis

Meerdere data

De Reis

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
De bezoeker wordt de reiziger die i.h.k.v. de allerlaatste tentoonstelling van De Ketelfactory op een speciale manier begeleid wordt.

Over dit evenement

Graag nodigen wij u uit als reisgenoot voor onze afscheidstentoonstelling de Reis. Deze tentoonstelling markeert het einde van het bestaan van De Ketelfactory. Dit einde vieren wij met een bijzonder slotakkoord, het liefst samen met u.

De aard van de tentoonstelling in De Ketelfactory – met veel kwetsbaar en tot bezinning stemmend werk van kunstenaars als Arita Baaijens, Wineke Gartz, Elsa Hartjesveld, Aldo Hoeben, Ton van der Laaken, Roland Schimmel, Winnie Teschmacher, Kim Everdine Zeegers en vele anderen – laat niet toe een officiële opening te organiseren.

de Reis omvat drie wandelingen (audiotours), een tentoonstelling (waarvoor het gebouw een gedaantewisseling heeft ondergaan), films, boeken en eind januari een denderend eindfeest. De dan geheel lege Ketelfactory zal gevuld worden met muziek, toespraken, herinneringen, vooruitblikken en last but not least: heerlijk eten en drinken.

Om de kunstbeleving van iedere bezoeker maximaal te waarborgen kunt u deel 2 van de Reis in De Ketelfactory alleen per tijdslot bezoeken. Wij hopen dat u dat doet, en samen met ons dit einde van een memorabel tijdperk wilt meebeleven.

Publicatie

Bij deze tentoonstelling verschijnt de publicatie de Reis met teksten door Ingrid van Santen, Florette Dijkstra en Winnie Teschmacher. Het is een bijzondere laatste publicatie met veel beelden en verhalen. U ontvangt deze gratis tijdens uw bezoek.

-------

NB: Vanaf 6 november vragen wij u bij de ingang uw corona QR-code te laten scannen (waarmee u aantoont dat u bent gevaccineerd, hersteld of negatief getest). Kunt u dit bewijs niet laten zien dan bent u verplicht een mondkapje te dragen. Zonder deze maatregelen mogen wij u geen toegang verlenen.

De basisregels blijven gelden, ook als u gevaccineerd bent. Dus:

• bij klachten blijf thuis en test,

• handen wassen,

• nies en hoest in de elleboog,

• houd afstand,

• wees voorzichtig en geef elkaar de ruimte op drukke plekken (1,5 meter).

------

Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator De Ketelfactory

Organisator van De Reis

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen