DE REIS NAAR BINNEN

Venster Acties

DE REIS NAAR BINNEN

Gun jezelf een VIP-middag. Via zoom spreken wij elkaar en mag jij helder maken wat je verlangen is. Wij verzorgen vervolgens Jouw middag.

Door Eigen Weg Doel Bewust - Martine Hamstra

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 24 jun. 2023 13:00 - 16:00 CEST

Locatie

Eigen Weg Doel Bewust - Praktijkruimte Het Thuishuis 83 Newtonstraat 1446 VS Purmerend Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Astrid Landman van Air meets Water en ik hebben samen een brainstormsessie gehad en we hebben naar elkaar uitgesproken wat het is waar we nou het meest van AAN gaan. Waar we het meest blij van worden. En het toch wel bijzondere is, dat dit voor ons beiden gelijk is. Daarom hebben we besloten ons volledig te focussen op de VIP versie van onze workshops die we afgelopen jaar hebben gegeven.

De VIP-versie wil precies dat zeggen wat VIP inhoudt. Het gaat dan echt enkel om jou, ‘Very Important Person’.

Om de VIP-middag (drie uren) vorm te geven en geen minuut verloren te laten gaan hebben wij voorafgaand een gezamenlijke zoomcall waarin jij aangeeft wat je verlangen is.

Waar worstel je mee? Wat lukt er niet- of nog niet- of steeds niet? Wat zou je zo graag willen? Waar heb je last van? Hoe kun je focus houden, of hoe krijg je focus? Welke verandering wil je doorvoeren, of welke verandering vind je moeilijk?

Al deze vragen gelden voor ieder gebied in je leven. Dit kan op persoonlijk vlak zijn? Relationeel? Zakelijk? In loondienst? Je eigen onderneming?

Iedere kwestie in jou waar je ‘last’ van hebt, of nieuwsgierig naar bent, kun je ons voorleggen.

Wat er dan uit die zoomcall, dat voorbereidende gesprek, komt zullen wij in een format gieten zodat wij het programma van de middag helder hebben. Op deze wijze gaat er geen tijd verloren en ontvang jij alles wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Je stap te zetten. Inzichten te ontvangen. Begrip te krijgen (voor jezelf). Verlichting te ervaren. Helderheid te krijgen. Plezier te hebben. Je gedrag te veranderen waardoor je andere uitkomsten kunt verwachten.

Wat nou als alles mogelijk is en je kunt niet falen? Wat nou als je dat zeker weet? Wat zou je dan doen?

Deze middagen zijn op een zaterdag of op een zondag tussen 13.00 en 16.00uur. Data zijn bekend. Mogelijkheid voor een dag doordeweeks is er ook. Alles is bespreekbaar en alles is flexibel.

Stel je voor jij bent op deze geplande data niet beschikbaar maar je gunt jezelf het programma wel? Maak een afspraak met ons want dan maken we een individuele afspraak met jou die wel uitkomt.

De locatie is in Purmerend. Newtonstraat 83 1e verd, je kunt voor de deur gratis parkeren en het OV is op 3min loopafstand.

Gun jezelf zo’n middag. Gun jezelf om als VIP te worden ontvangen. Gun het jezelf om je zo te voelen.

Astrid en Martine

Over de organisator

Eigen Weg Doel Bewust - volg je Eigen Weg en wees Doel Bewust

Intuitief EigenWaarde coach, dat ben ik, zo kan ik mezelf het beste omschrijven.

(Daarnaast ben ik gecertificeerd Therapeut Systemisch Werk, Schilden Systeem Coach, Kindertolk (PresentChild), Valleicoach en allround Autisme coach. )

Mijn kernboodschap is dat jij voor jezelf (leert) kiezen.

Mijn verlangen is om een generatie op de wereld te zetten met een gezond zelfbeeld en kennis van de eigenwaarde. Mijn missie is om jou, als mens, kennis te laten maken met jouw Waarde in deze wereld zodat jij jouw plek inneemt en op jouw eigen grond gaat staan. Er ontstaat dan ruimte om werkelijk volledig te zijn wie je bedoeld bent te zijn. Omdat je enkel kunt geven wat je hebt, zul jij op jouw beurt de kennis doorgeven aan jouw omgeving wat dan de cirkel rondmaakt.

In Liefde!

Als je meer wilt weten over mij, waar ik voor sta en wat je bij mij kunt komen halen.