€ 194,32 – € 246,57

De Reis van de Heldin

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

schipluidenlaan 4

1062 HE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de 2-daagse sjamanistische training voor vrouwen, gaat de heldin op zoek naar het hogere, de oorsprong, de vrouwenlijn. De Reis van de Heldin gaat over de vrouwelijke held. Veel vrouwen verlangen naar diepe verbinding, veel dieper dan onze cultuur aanreikt. We willen opgenomen zijn en deel van het grote geheel, in vertrouwen, overgave, liefde en raakbaarheid.

De Heldin doorstaat de vele beproevingen, avonturen en uitdagingen welke het leven te bieden heeft. Je ontdekt je scheppingskracht, je heelt oude wonden en neemt afscheid van overtuigingen die niet langer zinvol zijn. En hiermee komt plaats voor wijsheid van binnenuit. Je voelt je weer helemaal vrouw, je vrouwelijke energie komt vrij, de liefde stroomt en er komt meer gemak in je leven. Dit zijn twee prachtige en intense dagen met ‘sisters’ in het veld van het collectieve vrouwelijke. Je heelt en omarmt het veld en jezelf.

zie ook: www.unlp.nl/reis-van-de-heldin


Vind je kracht

De Weg van de Heldin beschrijft hoe vrouwen hun kracht vinden en zich verbinden met haar vrouwenlijn door de moederwond te helen. Na fases van zich meer richten op het mannelijke om gezien en gehoord te worden, komt er een moment om af te dalen in dat wat je het meest vermijdt: de chaotische zuigende woelende kant van het vrouwelijke. Juist daar blijkt de sleutel te liggen tot je kracht en je voormoeders.

Deze training biedt:

  • Inleiding en oefeningen over sjamanisme met speciale aandacht voor de rol van vrouwen en werkvormen die bij vrouwen passen

  • Rituele collectieve opstellingen rond het thema 'De Reis van de Heldin

  • Verdiepende oefeningen om de heldin in jouw leven vrij te maken en haar weg te herkennen

  • Ritueel eren en verwelkomen van je vrouwelijke kracht

Veelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

De training is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt ons bereiken op nummer 020 261 07 07

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

schipluidenlaan 4

1062 HE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen