Verkoop beëindigd

"De Roast" van zorginnovaties op het gebied van e-health

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 23 januari organiseert FysioHolland en Zorg1 i.s.m. de Zorginnovatiewinkel een ontmoetingsavond over e-health. 2 nieuwe zorginnovatoren (in jargon start-ups en scale-ups) die op de markt zijn, ontvangen door middel van de ROAST methode feedback over hun innovaties. Niet alleen om te laten zien hoe prachtig de innovatie is maar het gaat hen vooral om terugkoppeling, feedback en tips te krijgen over hun product.

Heb jij lef, durf je je uit te spreken en buiten gebaande paden/grenzen te denken? Dan moet je je zeker inschrijven voor deze bijeenkomst!

Programma

18:00-18:30 uur ontvangst met soep en broodjes

18:30-18:45 uur aanvang plenair deel met introductie FysioHolland/Zorginnovatiewinkel

18:45-19:05 uur Pitch 1: Boosth (www.boosth.nl)

19:05-19:20 uur ROAST

19:20-19:40 uur Corelien Kloek (Onderzoeker, Lectoraat Innovatie van Beweegzorg, Hogeschool Utrecht en Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (Nivel)) geeft een interatieve presentatie over e-Exercise projecten en de samenwerking met eindgeberuikers en commerciële partijen. E-exercise is een e-health innovatie ontwikkeld vanuit een onderzoeksproject.

19:40-19:55 uur Pitch InMotionVR (www.inmotionvr.com)

19:55-20:10 uur ROAST

20:10-20:15 uur afsluiting

20:15-21:00 uur napraten met een hapje en drankje

Voor wie

Dit gratis symposium is interessant voor zorgverleners uit de eerste- en tweedelijns zorg, medewerkers in het sociale domein, burgers, mantelzorgers, zorgbestuurders. Eigenlijk iedereen die het onderwerp interessant vindt, is van harte welkom.

Deelname inclusief soep, broodjes en borrel na afloop is gratis (*). Deel, like, volg onze social media om ons te helpen dit evenement een succes te maken.

Locatie
De Zorginnovatiewinkel Rotterdam

Lijnbaan 32 (Weena zijde)

3012 EP ROTTERDAM

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen