De Rode Tempel | Vrouwencirkel

Venster Acties

De Rode Tempel | Vrouwencirkel

Wees welkom in de Rode Tempel, een vrouwencirkel waar we werken aan het verbinden met je lijf, bewustwording, heling en viering.

Door Vrouwkracht

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 19 apr. 2023 19:30 - 22:00 CEST

Locatie

Renzo Pianolijn 9 9 Renzo Pianolijn 2728 AD Zoetermeer Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Eens per maand komen de vrouwen van de Rode Tempel bij elkaar. Ze eren hiermee de eeuwenoude traditie van vrouwen overal ter wereld om een cirkel te vormen in de dagen rond donkere maan. Vroeger viel dit moment vaak samen met de bloedingsperiode van de menstruatiecyclus, waarmee de Rode Tempel een moment is van bewustwording, introspectie en verbinding met gelijkgestemden.

Tijdens de rode tempel bijeenkomsten nodig ik je uit om samen te komen met andere vrouwen. We vieren het leven en onze prachtige wijze lijven, delen verhalen en staan stil bij actuele thema's. Er is ruimte voor onderzoek, groei en heling. De ene keer gaan we vol de diepte in, een andere keer is er veel ruimte voor luchtigheid en plezier. Altijd is er hetzelfde doel: elkaar her-inneren aan en versterken van onze individuele en gezamenlijke Vrouwkracht.

Over de organisator

Georganiseerd door
Vrouwkracht

Vrouwkracht organiseert vrouwencirkels, retreats en events om jou te helpen je ware vrouwelijke essentie te her-inneren.