€ 9,95 – € 17,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boekhandel Donner

119 Coolsingel

3012 AG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Op donderdag 26 maart vindt de 6e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer plaats. Deze editie staat Branding centraal.

Over dit evenement

De Stadsondernemer brengt ondernemers samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de 6e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer.

Branding gaat veel verder dan alleen een logo. Als je denkt aan jouw brand of merk, dan moet je denken aan de totale klantervaring. Dus van logo tot website, van telefonisch en fysiek contact tot social media. Branding is namelijk het totale beeld dat klanten van jouw bedrijf, product of merk hebben.

Het is cruciaal om je dit te realiseren en een concreet plan te hebben hoe jij jouw brand verder gaat ontwikkelen. Veel kleine bedrijven en start-up’s onderschatten de waarde van branding.

Op donderdagmiddag 26 maart worden vier succesvolle Rotterdamse ondernemers geïnterviewd door moderator Suzan Vink-Opstal, over "Branding". Hoe is het hen gelukt een sterk brand neer te zetten en wat is de kracht van een sterk merk? Hoe creëer je naamsbekendheid en een positieve merkbeleving? En wat kan jij leren van de aanpak die zij hebben gekozen?

We worden dit keer ontvangen bij Boekhandel Donner. Directeur en mede-eigenaar Leo van de Wetering zal de 26e als een van de vier sprekers vertellen over de bumpy road van Donner. Hoe belangrijk het merk en haar fans zijn geweest bij de doorstart in 2014 en het huidige succes van de grootste boekhandel van Nederland. Donner heeft hiermee recent de Rotterdam Promotieprijs 2019 gewonnen, die zij in maart uitgereikt krijgen uit handen van Burgermeester Ahmed Aboutaleb. Andere sprekers op de 26 maart zijn onder meer Roel Dusseldorp, General Manager van Hotel New York en kledingmerk Nultien.

Het inhoudelijke programma duurt van 14.00 tot 16.15 met aansluitend een borrel met hapjes tot 17.00. Uiteraard is er weer veel ruimte om met de sprekers en de andere ondernemers te sparren. Binnenkort zullen we het hele programma bekend maken.

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Stichting De Stadsondernemer. De Stadsondernemer is het kennis- & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Leden van het platform kunnen gratis deelnemen aan de kwartaal events en maandelijkse workshops. Kijk voor meer info over het lidmaatschap en de voordelen op: www.destadsondernemer.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boekhandel Donner

119 Coolsingel

3012 AG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen