€ 9,95 – € 17,50

De Rotterdamse Stadsondernemer #6: Webinarserie over Branding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Vanaf 30 juni organiseren we vanuit De Rotterdamse Stadsondernemer een serie van 4 webinars over Branding.

Over dit evenement

Door de Corona maatregelen kon de 6e editie van 28 mei helaas niet doorgaan. In plaats daarvan organiseren we eind juni, begin juli 4 webinars over Branding.

Branding gaat veel verder dan alleen een logo. Als je denkt aan jouw brand of merk, dan moet je denken aan de totale klantervaring. Dus van logo tot website, van telefonisch en fysiek contact tot social media. Branding is namelijk het totale beeld dat klanten van jouw bedrijf, product of merk hebben.

Het is cruciaal om je dit te realiseren en een concreet plan te hebben hoe jij jouw brand verder gaat ontwikkelen. Veel kleine bedrijven en start-up’s onderschatten de waarde van branding. Zeker in deze tijd is Branding essentieel.

Eind juni en begin juli organiseren we daarom 4 webinars over dit onderwerp. Vier succesvolle Rotterdamse ondernemers worden geïnterviewd door moderator Suzan Vink-Opstal, over "Branding". Hoe is het hen gelukt een sterk brand neer te zetten en wat is de kracht van een sterk merk? Hoe creëer je naamsbekendheid en een positieve merkbeleving? En wat kan jij leren van de aanpak die zij hebben gekozen? En waarom is branding juist in deze tijd zo belangrijk?

Mede-directeur Leo van de Wetering van Boekhandel Donner zal als een van de vier sprekers vertellen over de bumpy road van Donner. Hoe belangrijk het merk en haar fans zijn geweest bij de doorstart in 2014 en het huidige succes van de grootste boekhandel van Nederland. Donner heeft hiermee recent de Rotterdam Promotieprijs 2019 gewonnen, die zij binnenkort uitgereikt krijgen uit handen van Burgermeester Ahmed Aboutaleb.

Daarnaast spreekt Roel Dusseldorp, General Manager van Hotel New York over de rijke historie van hun merk. Daarna zal Vanessa Erasmus, eigenaresse van Little Indians uitleggen hoe het ze gelukt is om binnen een paar jaar uit te groeien tot een internationaal kinderkledingmerk.

Rotterdams Zakenvrouw van het Jaar, Marieke Pijler, zal vervolgens als branding expert uitleggen waarom merken als Donner, Hotel New York en Little Indians zo succesvol zijn en wat jij daarvan kunt leren. En waarom juist in deze tijd Branding zo belangrijk is.

De vier webinars:

  • Dinsdag 30 juni 10.00 - 10.40: Leo van de Wetering, Donner
  • Donderdag 2 juli 10.00- 10.40: Vanessa Erasmus, Little Indians
  • Dinsdag 7 juli 10.00 - 10.40: Roel Dusseldorp, Hotel New York
  • Donderdag 9 juli 10.00 - 10.40: Marieke Pijler, R'dams Zakenvrouw vh Jaar

Uiteraard is er tijdens elk webinar weer veel ruimte om met de sprekers en de andere ondernemers te sparren. Je schrijft je in een keer voor alle vier de Webinars in, maar mocht je er een moeten missen, kun je hem altijd op een later tijdstip terugkijken.

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Stichting De Stadsondernemer. De Stadsondernemer is het kennis- & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Leden van het platform kunnen gratis deelnemen aan de kwartaal events en maandelijkse workshops. Kijk voor meer info over het lidmaatschap en de voordelen op: www.destadsondernemer.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen