Gratis

De Sociale Troonrede

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht Community (UCo)

6a 2e Daalsedijk

3551 EJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor het tweede jaar op rij presenteren we de Sociale Troonrede. Vorig jaar zijn we gestart om op de derde dinsdag van maart aandacht te vragen voor mensen die in hun eigen omgeving, of juist op grotere schaal, de wereld een stukje mooier maken. Een verhaal van, voor en over sociaal ondernemers voor heel Nederland (en daarbuiten).

Vorig jaar ging de Sociale Troonrede over de belangrijkste thema's waar sociaal ondernemers het verschil maken. Dit jaar laten we zien dat door slimme samenwerking meer impact binnen handbereik is. Daarom is het thema van dit jaar #samenmeerwaarde. Meer dan geld alleen.

Programma:
15.00 Inloop
15.30 Opening De Sociale Troonrede 2018 door dagvoorzitter en UCo (Utrecht Community voor Pioniers)
15.40 - 16.15: Spiegel voor het speelveld: Wat zijn de 'diamantjes' op het gebied van inspirerende samenwerking tussen sociaal ondernemers en publiek/private partijen? - Interviews met de schrijvers van De Sociale Troonrede 2018
16.15 - 16.45: Intermezzo door #SamenMeerWaarde Utrecht
16.45 - 17.20 Gesprek met de aanwezigen: Hoe vind je als (sociaal) ondernemer synergie?
17.20 Afsluiting en borrel - #SamenMeerWaarde creëren!

We zijn te gast bij Uco, de werkcommunity in Utrecht voor duurzame ondernemers en MKB. UCo is gevestigd in een monumentale treinloods, energieneutraal gerestaureerd door de community. Het biedt 1800m2 duurzame werk- en workshopruimte met internationale impact in het centrum. UCo organiseert ook trainingen, workshops en evenementen voor het bewustzijn en toepassing van fundamentele duurzaamheid.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht Community (UCo)

6a 2e Daalsedijk

3551 EJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen