De Thuismakers live! Online workshop DIY machines van karton

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
De Thuismakers gaan live! We organiseren online workshops voor kinderen van 8 tot 12 jaar en hun ouders of oudere broers of zussen.

Over dit evenement

De Thuismakers gaan live! De afgelopen weken presenteerden de Thuismakers elke vrijdag nieuwe experimenten en leuke maakopdrachten voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Zo gingen we samen de verveling te lijf en leerden we een heleboel door te maken.

Inmiddels zijn we weken verder en vonden we het tijd voor verandering. Daarom organiseren we vanaf nu online workshops voor kinderen van 8 tot 12 jaar en hun ouders of oudere broers of zussen. De online workshop duurt 2 uur en wordt begeleid door de makers van de Waag. De workshop is gratis. Je moet je alleen wel even registreren. Let op: je hoeft maar één plek te reserveren voor kind en ouder/broer/zus/oppas samen.

Online workshop: DIY machines van karton

  • Woensdag 3 juni van 14:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: online (woensdagochtend mailen we je de URL en instructies). Je hoeft niets te downloaden en 10 minuten voor we beginnen kun je inloggen om de verbinding te testen.
  • Kinderen doen mee onder toezicht en verantwoordelijkheid van een volwassene. Deze moet soms ook even kunnen helpen bij de lastige stukjes als het via video niet lukt om te helpen.
  • Maximaal aantal deelnemers: 20 kinderen plus hun ouders, oudere broers of zussen.
  • We doen deze workshop in het kader van SySTEM2020, een Europees onderzoek naar informeel leren rondom wetenschap en techniek. Vooraf en achteraf zullen we vragen om vrijwillige deelname aan dit onderzoek, dat gaat om het invullen van enkele vragen over de workshop.

Meer informatie over de workshop.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen