De Tijdstrijd
Gratis
De Tijdstrijd

De Tijdstrijd

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

DNG Experience Centre

Reactorweg 9A

3542 AD Utrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

‘Mijn hele leven draait om werken.’

Meer dan de helft van de Nederlandse ondernemers heeft het gevoel dat hun leven enkel nog om werken draait. 95% werkt wel eens in het weekend en 84% minstens een avond per week. Een op de vijf miste het afgelopen jaar een belangrijke privé-gebeurtenis en 75% werkt op vakantie gewoon door.


Het is duidelijk: Nederlandse ondernemers komen tijd te kort.


Ga met ons de Tijdstrijd aan en win een extra uur tijd per dag.

Wij willen je graag helpen om de Tijdstrijd aan te gaan. We hebben daarom verschillende sprekers en experts in time management en ondernemen uitgenodigd om je hierbij te helpen. Vivianne Bendermacher bijvoorbeeld, zij geeft je praktische tips om iedere dag een uur tijd te winnen - en wie wil dat nu niet?! Met dat extra uur heb je straks wél tijd voor een extra opleiding, om te werken aan je langetermijnstrategie en om innovatie te stimuleren.


Programma

Donderdag 3 november in het DNG Experience Centre te Utrecht.


15:30 - 16:00

Inloop met koffie en thee


16:00 uur

Start inhoudelijk programma met het verhaal achter Teamleader en Vivianne Bendermacher (founder van Techionista en Aim for Moon en bekend van RTL Boulevard)


17:00 - 17:30

Een snack van Brainfood geeft je nieuwe energie voor de rest van het programma en je hebt even de tijd om te netwerken met collega-ondernemers.


17:30 uur

Interactieve workshops - nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons een e-mail waarin je kunt aangeven bij welke workshop je je graag wilt aansluiten.


  • Workshop netwerken met Daisy da Veiga

Da Veiga’s talent is om mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te leven, hen dit te laten ontdekken en hierin te begeleiden. Door haar interactie maakt ze jou bewust van je kwaliteiten, talenten en verantwoordelijkheden. Laat jezelf inspireren!


  • Reality check met Vivianne Bendermacher

Als founder van o.a. Techionista lééft Bendermacher tech. Ze zet zich in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Daarnaast werkt ze vanuit haar bedrijf Aim for Moon op plaatsen waar ze vooral zelf energie krijgt. Durf jij het aan?


  • Workshop leren van je fouten met Frans Reichardt

In het boek Business Bloopers deelt Reichardt de belangrijkste lessen uit meer dan 175 pijnlijke bedrijfsuitglijders en miljoenen verslindende marketingmissers. Van beroemde en beruchte cases zoals de Ford Edsel en New Coke, minder handige reclameslogans tot en met de meest hilarische vertaalblunders. Welke fouten heb jij gemaakt? Deel je fail!


  • Workshop time management met Jennefer Boskeljon

Boskeljon traint en coacht bedrijven in tijdmanagement, werkplekorganisatie, efficiency en de balans tussen werk en privé. Heb jij het ook altijd druk druk druk en wil je meer overzicht en structuur? Geef jezelf een uur cadeau!


We sluiten de dag weer gezamenlijk af met een informele borrel.


Praktische informatie

Het DNG Experience Centre is gemakkelijk te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis, maar de boete die je krijgt voor dat ene borreltje te veel niet! Houd daar rekening mee.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

DNG Experience Centre

Reactorweg 9A

3542 AD Utrecht

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen